Skip to main content

Életképek a boronkai falunapról ...

Írta: Mozsárné Kutor Veronika
Megjelent: 2014. augusztus 15. Péntek, 18:45

IMG 0215

Lassan egy hete, hogy a boronkai részönkormányzat szervezésében megrendezésre került a falunap Boronkán, és még mindig jönnek a pozitív visszajelzések. Köszönöm a részönkormányzat tagjainak a hónapokon át tartó szervezést és a fáradhatatlan munkát.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki bármilyen módon is hozzájárult ahhoz, hogy a rendezvény ilyen sikeresen lezajlott. Külön kiemelem a gyerekek és fiatalok aktív részvételét a helyszín felépítésében. Köszönöm azoknak a lakóknak a munkáját, akik magukénak érezve a rendezvényt három napon keresztül velünk dolgoztak reggeltől késő estig.

Köszönöm a Boronkai Nyugdíjas Egyesület, valamint a Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület segítő közreműködését.

Köszönöm Artner Jánosnak a Márkus Nándor focimeccs teljes szervezését és lebonyolítását.

Köszönöm a fellépőknek, hogy színvonalas műsoraikkal szórakoztatták a közönséget, külön köszönet azoknak, akik ingyen vállalták ezt: boronkai és csömendi nyugdíjasok, Dalárda, Noszlopy Gáspár iskola néptáncosai, nagybajomi református iskola táncosai, boronkai gyerekek.

Köszönet Gelencsér Róbertnek, a Gyék2000 Kft vezetőjének a rendezvény támogatásáért, Domonkos Árpádnak a nyomdai munkákért!

Valamint köszönöm mindenkinek aki eljött és jelenlétével megtisztelt minket ezen a rendezvényen.

Köszönöm ezeket a képeket Pápai Évának!

{besps}2014a/2014-08-15-18-38-01{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb