Skip to main content

Már megint csak egy gól ….

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2011. november 05. Szombat, 13:38

Marcali_Tamasi-05-100Ma játszottuk az OSB 7. fordulóját. A tabellán jelenleg a második helyen álló Tamási együttesét fogadtuk. A csapatunkat sajnos több tényező is hátráltatta. Az ifi kupamérkőzésen sérült Mezőfi Brigi nem játszhatott - összevarrták a szemöldökét-, és a mérkőzés elején megsérült Szecsődi Laura. Csapatunk nagyszerűen küzdve, harcolva az első félidőt megnyerve (12-11), végig nagyon akarta a győzelmet. A mérkőzés vége előtt 36 másodperccel még egyenlő volt az állás. Kaptunk egy gólt és mi az utolsó másodpercekben kiegyenlítettünk .... A bíró nem adta meg ... lépéshiba miatt.

Kikaptunk egy góllal. A Tamási nagyon örült a győzelemnek ... volt oka rá. Én azt láttam, hogy ez a mérkőzés a mienk volt ... a jegyzőkönyvben sajnos nem az én meglátásom fog szerepelni. Lányok! Nem elkeseredni! Ez a mai kézilabda világa! Sajnos ezt is meg kell tanulni! Több gólt kell dobni, mint az ellenfél ... Marcali VSZSE – Tamási KC 25-26 (12-11)

Balogh Bea nyilatkozata: "Csak dicsérni tudom a csapatomat, úgy gondolom nagyon nagyot küzdöttek! Ezek a vereségek, is előre visznek bennünket. De azért ezt nagyon sajnálom! Ez most így sikerült. Az viszont teljesen nyilvánvaló, hogy haladunk előre."

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb