Skip to main content

Megbeszélés a Sportcsarnokban …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. szeptember 05. Szerda, 17:26

VZA_2115Kiss László a Marcali VSZSE elnöke egy megbeszélésre hívta össze a TAO (társasági adóról és osztalékadóról szóló törvény) kedvezmény igénybevételére jogosult két szakosztály, (kézilabda és kosárlabda) edzőinek, vezetőinek, a lebonyolításban érintett pénzügyesek, valamit Dr. Sütő László polgármester részvételével.

Kis László röviden értékelte az elmúlt támogatási időszakot (2011. július – 2012. június). Elmondta az elszámolás rendben megtörtént, várjuk a szakszövetségek visszaigazolását. Az új támogatási időszakra készített pályázatainkat a szakszövetségek elbírálták, és hozzávetőleg 10 -10 millió forint támogatás igénybevételét engedélyezték a szakosztályoknak.

Az értekezleten megegyezés született arról, hogy hamarosan megkeresik azokat a társas vállalkozásokat, amelyek a programban már részt vettek, és kérik az ismételt támogatást. Természetesen keresik a további támogatókat is a sportvezetők. A cégek számára kedvező adózási lehetőség, hatalmas segítség a szakosztályoknak, szinte a létük függ a segítségtől.

Ezen az úton is tisztelettel köszönik az érintettek elmúlt időszakban nyújtott segítségét!

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=10}2012-09-05-17-25{/gallery}

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb