Ösztöndíj átadás ...

2009.
09.18
Közel 120 egyetemistának és főiskolásnak, adtak át ma ösztöndíjat a Városi Kulturális Központban. A Somogyi Egyetemistákért és Főiskolásokért Közalapítvány – amely dr. Gyenesei István a Somogyért Egyesület Elnökének, kezdeményezésére jött létre, és már 12 éve segíti a hallgatókat. Az ösztöndíjat a települési Önkormányzatok egészítik ki, a kézhez kapott 15 ezer forintra.

Vendégek Medulinból ...

2009.
09.18
Horvátországi testvérvárosunk küldöttsége is eljött hozzánk, a Marcali Vásárba. Ma délelőtt a Városházán Dr. Sütő László köszöntötte vendégeinket. Medulin város újonnan megválasztott polgármestere válaszbeszédében elmondta, hangsúlyt fog helyezni a kapcsolatunk intenzívebbé tételére. Reméli, kölcsönösen kiteljesedik a két település szövetsége.

Diáknap a Vásárban ...

2009.
09.18
A hagyományoknak megfelelően, a péntek a diákoké a Marcali Vásárban. Az időjárás sem tudta elrontani a jókedvet. A vásári futás ugyan elmaradt, de helyette a nagysátorban voltak sportvetélkedők, és persze az elmaradhatatlan tombola! A kicsiknek bábjáték volt, és készülnek már a madárijesztők is a délutáni megmérettetésre. Egyébként meg mindent kipróbáltak, mindent megnéztek, és jól érezték magukat, és nem csak a marcali gyerekek, hanem a kistérségből is sokan.