Péntek esti koncert ...

2009.
09.19
A koncert kezdésére mentem vissza a Vásárba, bent a sátorban a és szabadtéren 1000 – 1500 látogató lehetett. Bár a létszámbecslés sem az erőségem. :-)! „Mobil mánia” koncert volt az este főprogramja. A zenekar teljesítményét, két okból sem minősítem: először is nem értek hozzá, másodszor hosszú volt a nap, és hamar hazamentem.

Péntek délután a Vásárban ...

2009.
09.18
Az eső elállt és megnőtt a látogatók száma. A vásári forgatagban megpihenve, sokan a nagysátorban zajló programokra is időt szakítottak. Jól jártak! Nagyszerű előadásoknak lehettek tanúi. Nem sorolom fel a fellépőket, csak a testvértelepülésünk Maroshévíz általános iskolájának művészegyüttesét említem meg külön. Nagy sikert arattak gratulálok Nekik! A képeken a Noszlopy „kis táncosait” a Fergeteges Forgatagot, a Nóta verseny résztvevőit, és Baglas táncosait látják. El ne felejtsem, a gyönyörű :-))) madárijesztőket!

A szüreti rajzverseny eredménye ...

2009.
09.18
Rajzversenyt hirdetett a Városi Kulturális Központ az Őszi Fesztivál keretében. Száznál is több rajzot adtak be a nevezők. Ma délután volt az eredményhirdetés. Íme, a győztesek: Óvodások: 1. Hiba Szonja Bóbita Óvoda Napsugár csoport 2. Kapitány Kitti Mesepark Óvoda Margaréta csoport 3. Kovács Pál Bóbita Óvoda Napsugár csoport. Általános Iskola Alsó Tagozat: 1. Sági Dániel Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola 3/b 2. Budai Loretta Lotti Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola 3/b 3. Csoszó Viktória Mikszáth Kálmán Utcai Általános Iskola 3/b. Általános Iskola Felső Tagozat: 1. Horváth Erik Noszlopy Gáspár Általános Iskola 6/b 2. Bánfarkas Laura Noszlopy Gáspár Általános Iskola 5/c 3. Marosi Imre Krisztián Noszlopy Gáspár Általános Iskola 6/d