Megtelt a Vásár ...

2009.
09.19
Szombat estére megtelt a vásár. Több ezer látogató „hömpölygött” a vásártéren, nagyüzem volt a játékoknál, büféknél. A színpadon szereplők is sok száz néző előtt adták elő műsorszámaikat. A tűzjáték is nagy sikert aratott! Ez a nap is bizonyítja: szeretik a Vásárt, az Őszi Fesztivált a marcali emberek!

MARCALI VFC - NAGYBAJOMI AC 3:3 (0:2) ...

2009.
09.19
Az utolsó percben kapott góllal lett döntetlen az eredmény. A meccset nem láttam, mások elbeszélése szerint, jól játszottunk és főleg a hozzáállása volt jó a csapatnak. A félidőben még két góllal, a tabella élén álló Nagybajom vezetett két góllal. Innen fordítottunk, és az utolsó percben még vezettünk 3:2 re, sajnos a legvégén egy szöglet utáni kavarodásban kiegyenlített az ellenfél. A mérőzést közel 300 néző szurkolta végig. Régen voltak ebnyien a lelátón! Az Ifi ismét remekelt 2:0 ra győzött.

Szüreti felvonulás ...

2009.
09.19
Az Őszi Fesztivál egyik leglátványosabb programját tartották meg ma délután a városban. Szüreti felvonulást szerveztek a Kulturális Központtól a Vásárig. Tizenhárom fogat vett részt a látványos menetben. A Noszlopy Iskola kistáncosai, és még nagyon sok érdeklődő vett részt a menetben. Aki nem fért a kocsira az gyalog követte a felvonulást. Csatlakoztak a gólyalábasok is, akik a készülődés ideje alatt szórakoztatták az ifjúságot, méltán aratva sikert előttük. Amikor a menet a Vásárba ért, a Sportcsarnok előtti téren rögtönzött táncház alakult, megtöltve a teret. E közben a nagysátorban a kéthelyi, és a táskai asszonykórus, valamint a Bajtársi Dalárda szórakoztatta a közönséget.