Menu
RSS

„Takarítjuk a Noszlopy iskola környékét!”

  • Írta: Noszlopy Iskola Diákönkormányzata

IMG 3928

Szeptember 19-én a Takarítási világnapon szorgos kezek lepték el az iskolaudvart. A diákönkormányzat tagjai és segítőik szemetet szedtek az iskola környékén.Szerencsére nem sok dolguk akadt.

Bővebben...

Álláshirdetés ...

  • Írta: Vágó Zoltán

A Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Marcali Tagintézménye azonnali munkába lépéssel keres PSZICHOLÓGUS ÉS GYÓGYTESTNEVELŐ SZAKEMBEREKET. A részletekről érdeklődni személyesen, telefonon és e-mailben lehet, dr. Gergőné Babina Jusztina mb. tagintézmény-igazgatónál az alábbi elérhetőségeken: Cím: 8700 Marcali, Petőfi S. u. 14. Telefon: 06-85/510-285, 06-30/2568007 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Szecska a Gimiben …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 4303

Hagyományosan szeptemberben rendezik a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnáziumban a gólyaavatót a kilencedikeseknek. Sokat nevettem, igazán nagyszerűen szórakoztunk mindnyájan akik ott voltunk!

Bővebben...

Bringatúra …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 4087

Ma is folytatódott az Európai Mobilitás Hét alkalmából Marcali Város Önkormányzata „A MI UTCÁNK A MI JÖVŐNK!" szabadidős programja. Ez alkalommal Kéthelyre kerékpároztak a részvevők az új kerékpár úton.

Bővebben...

A Nagy Háború Centenáriumi Emléknapja …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3900

Ünnepi szentmisével kezdődött a Nagy Háború Centenáriumi Emléknapja. Megemlékezett a Város az első világháború kitörésének 100. évfordulójáról. A világháborús emlékműnél koszorúztak a Önkormányzat, a pártok, a civil szervezetek képviselői. A programban közreműködött a Bajtársi Dalárda.

Bővebben...

Elkészültek a felújítással …

  • Írta: Szaka Zsolt

l vh emlekmu

A néhány hete megkezdett felújítási munkálatokkal végeztek a szakemberek, így a pénteki megemlékezések kiemelt helyszínén méltó módon tudunk tisztelegni a hősök és az áldozatok emléke előtt. Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a munkájával!

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu