Városunk

maltai logoA Magyar Máltai Szeretetszolgálat Marcali Csoportja ingyenes ruhaosztás szervezett 2015.07.25-én 14:00 -17:00 között. Kulturális Központ Igazgatójától, Vigmondné Szalai Erikától kaptunk lehetőséget a díjmentes teremhasználatra.  Ezúton is köszönjük.

 

IMG 20150720 WA0053

Kicsit ugyan megkésve, de szeretnék beszámolni egy testvérvárosunkban történt eseményről, ahol Városunkat képviseltük három napon keresztül.

 

DSC 0155

Már az első napirendi pont is összefüggésben volt a később tárgyalt nyertes energetikai pályázattal. A képviselő-testület az „Önkormányzat Beszerzési Szabályzat”módosításával, a határidők rövidítésével lehetővé tette a Város által nyert 150 000 000 Ft.- felhasználását.

 

IMG 6292

Az idei 2. hittanos tábor után ismét bezárt az X-ház kapuja. Izgalmas programokkal teli hetet tudhat maga mögött az a közel 60 táborozó, aki részt vett a táborban. Minden támogatónak köszönjük a segítséget.

 

marcalikozszolgalati

Marcali már több évvel ezelőtt elkészített és beadott több épület felújítási pályázatot a KEOP programhoz. A Bóbita Óvoda és a Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése tárgyában beadott pályázataink tartalék listára kerültek.

 

DSCF2014


Szombat délután az elmaradhatatlan tekeversennyel kezdődött a falunapi vígasság Gyótán.

szent kiristof aldas 36


A ma reggeli szentmisére zsúfolásig megteltek a marcali plébániatemplom körüli parkolók a szent Kristóf napi jármű és gépjárműszentelésre.

 

DSC 0828

A Jókai utcában még a „Szerelmesek kútjának” avatása rendben ment, de mire átértünk a Noszy udvarába már gyülekeztek a viharfelhők. Varga Orsolya még elénekelte romantikus sláger összeállítását, aztán a lassan gyülekező közönség visszafordult, mert leszakadt az ég.

DSC 0844

Csak a program legelejére tudtam elmenni ma délután a Gyótai Falunapra. Kissné Molnár Ágnes a településrész önkormányzati képviselője most is biztosított róla. hogy lesznek majd további képek. Előre is köszönöm. Addig is kérem, érjék be a tekeverseny képeivel!

marcalikozszolgalati

Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ma délután tartotta rendkívüli képviselő-testületi ülését-

 

2015.07.05 10.47.20


A Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata az Erzsébet program keretén belül a „Mesés nyár vár ránk” címmel kiírt táborozási program támogatásával 2015. 07. 05 – 07. 10. között 20 fő (10 sávolyi és 10 somogyzsitfai) gyermek számára két családgondozó kíséretében 6 napos balatonberényi táborozást szervezett.

 

03 lead


Sok szeretettel meghívjuk Fábos Gyula Julius: A kulák fia című könyv bemutatójára. Az író vetítéses előadásából képet kapunk egy gombai nagygazdaság mindennapi életéről. A világháború és az azt követő években elszenvedett megpróbáltatásokról.

IMG 20150713 115711


Július közepén 17 alsó tagozatos lurkó választotta szünidei elfoglaltságul azt, hogy részt vesz a Marcali Múzeum nyári napközis táborában.

 

mini DSCN2162


Július 16 - 20 között, Dr. Sütő László polgármester vezetésével, önkormányzati delegáció látogatott Maroshévízre. A delegációt elkísérte - Takács Gábor vezetésével - a Baglas Néptánc Együttes, általános iskolásokból álló ifjúsági csoportja.

 

hittantabor 2 1 lead


Július 20-án újabb hittantábor kezdődött az X házban 56 résztvevővel. A napközis hittantáborban az 56 gyermek 5 csoportot alkot, akiknek élén csoportvezetők és helyetteseik állnak.

pelso-foam

Aktuális időjárás

18°C

Marcali

Unknown

Páratartalom: 86%

Szél: 11.27 km/h

  • 29 Júl 2015

    19°C 13°C

  • 30 Júl 2015

    18°C 13°C

Keresés a tartalomban...

Elérhetőségek

Levélcím: Marcali Portál

8700 Marcali Széchenyi u. 25.
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reklámmal kapcsolatban: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Küldjön nekünk Ön is híreket!
Történt olyan esemény vagy hír a térségében ami nincs fent a Marcali Portálon, esetleg hallott, látott, fényképezett, valami érdekeset és Ön szerint fent lenne a helye hírportálon?
Küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


Megjelenés: Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a részére elküldött híreket - a tartalom csorbítása nélkül - a megjelentethetőség érdekében módosítsa, szerkessze. A megjelenésre vonatkozóan garanciát nem vállalunk - azaz nem mindegyik, részünkre elküldött hír jelenik meg szükségszerűen a marcaliportal.hu-n.