Menu
RSS

Népmese Napja …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 6363

Ma természetesen mesével emlékeztek Benedek Elekre, és a népmesére a Mesepark Óvodában. Az ovis színjátszók egy nagyon szép mesét adtak elő társaiknak „A hatrongyosi kakasok" címmel, és miközben a csoportok felváltva jól szórakoztak a színjátékon, az udvaron népi játékokkal foglalatoskodtak.

Bővebben...

Megjöttek a vendégeink …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 6196

A MARCATO dobosai és persze a Noszlopy diákjai, tanárai fogadták Comenius program résztvevőit. Szilágyi főigazgatóúr köszöntő szavait követően, a rendezvény sikeréért sokat tevőknek adott át egy-egy elismerő oklevelet. Az iskolai kezdést követően a Városházán folytatódott a program ahol Dr. Sütő László Marcali Város polgármestere köszöntötte a vendégeinket.

Bővebben...

Rajtunk a sor! - 8 ország képviselőit látja vendégül a Noszlopy

  • Írta: Fehér-Kun Andrea

DSC 0502

A Tempus Közalapítvány a Comenius Iskolai Együttműködés „Egész életen át tartó tanulás" program keretei között tűzte ki pályázatát HAND IN HAND FOR A WONDERFUL LAND címmel. A projekt házigazdájának szerepét szeptember 29. és október 3. között a marcali Noszlopy iskola látja el.

Bővebben...

Szívünk Világnapja

  • Írta: Vágó Zoltán

DSCF9831

Szívünk Világnapja alkalmából a Marcali Szívbetegeinkért Alapítvány szervezett ma programot ingyenes szűrésekkel, előadásokkal, rajzkiállítással a Kulturális Korzóba.

Bővebben...

Szent Mihály napi terménybetakarító szentmise az Orbán kápolnánál

  • Írta: Marcali Plébánia

orbankapolna-84

Szent Mihály napi ünnepi szentmisére jöttek össze a hívek, szép számban, az Orbán kápolnánál. Az idei terméssel feldíszitett kápolnában hálát adtak Istennek az idei termésért. Az Orbán kápolna történetében először keresztelés is volt a szentmise után, ahol Iván atya megkeresztelte Nagy Csaba és Varga Angelika András nevű gyermekét. A házaspár kérése volt, hogy gyermeküket szeretnék az Orbán kápolnában megkereszteltetni. A szentmise után a híveket egy kis állófogadás várta az orbán kápolna kertjében.

Bővebben...

TÁMOP továbbképzés a Noszlopyban

  • Írta: Noszlopy Iskola

P1000363

TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0606 azonosító számú "Innovatív iskolák fejlesztése" című pályázati program keretében került sor csütörtökön, pénteken és szombaton tíz marcali pedagógus képzésére.

Bővebben...

Nagyszerű hangulat a Szüreti Napokon Marcaliban …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 6043

Ma délután rendezték meg Marcaliban a Szüreti Napok szombati programjait a Künzelsau téren. Több ezren látogattak ki a térre és nagyszerűen szórakoztak! Most csak az én képeimet teszem fel. Reggelre kapok még további képeket barátaimtól azok is következnek!

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu