Városunk
belso_oldalak_felso_teljes_szelesseg

20151128 160920

Horvátkúton, Babina Elemérné, - Margit asszony, a település rész korábbi önkormányzati képviselője - gyújtotta meg az első gyertyát.

 

DSCN3079

A Boldog II. János Pál pápa téren felállított szabadtéri ádventi koszorún az első gyertyát gyújtották meg ma kora este. Közreműködött a Bóbita Óvoda, Katica csoportja.

 

DSCN3018

Adventi kézműves játszóház volt ma délután a Marcali Kulturális Korzóban.

 

P1200012

A Marcali Honvéd Nyugállományúak Klubja magalakulásának 45. évfordulóját ünnepelte a Civil szervezetek Házában. Majdnem egy fél emberöltő. Mint a város legrégebbi civil szervezete méltán büszke lehet múltjára és jelenére.

 

DSCN2986

A Marcali Honvéd Nyugállományúak Klubja megalakulásának 45. évfordulóját ünnepelte ma a Civil Szervezetek Házában.

 

 e v 08

Csütörtökön este a helyi keresztény közösség mutatkozott be a Kulturális Korzó mozi termében, szent Márton évében.

 

DSCN2923

Ma este a Kulturális Korzó mozitermében az emberek és a vallás című sorozatban bemutatkoztak a Marcali Római Katolikus Egyházközség közösségei. A nyitó előadást Kiss Iván c. prépost, esperes-plébános tartotta.

 

DSCN2910

Észak-Amerika természeti csodái, a Nemzeti Parkok védett értékei címmel tartott előadást, a Marcali Földrajzosok Köre meghívására, Dr. Nagyváradi László egyetemi docens, tanszékvezető, a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnáziumban ma délután.

 

DSCN2829

A KEOP-1.2.0/09-11-2011-0019 azonosítószámú „Marcali város csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztése tárgyú projekt keretében Marcaliban és a Horvátkúti városrészben valósultak meg a fejlesztések.

 

DSCN2765

Ma reggel ülésezett a Marcali Kistérségi Többcélú Társulás. Módosították a Társulási Megállapodást, és a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ alapító okiratát.

 

DSCN2892

A Széchenyi utcában készül az a fedett buszmegálló. Kőrösi Andrástól a városrész önkormányzati képviselőjétől megtudtam, hogy a város költségvetése fedezi a beruházást, és hamarosan a padok is elkészülnek. A bejárós Noszlopys diákoknak mostantól nem kell az esőben állva várni a járatukat.

bolyai 09

…melynek szereplői: Arany Barnabás, Bödő Lajos, Mészáros Sarolta, Oláh Emese, valamint Bogyó Gergő, Lengyel Petra és Tóth Fedóra

 

logoA november 23-ra tervezett élő stúdióbeszélgetés műszaki okok miatt sajnos elmaradt, azonban november 30-án, a Tavi TV élő műsorában Ön is felteheti kérdését a polgármesternek!

 

DSCN2682

Kakaó Koncert volt ma este a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskolában. A már hagyományosnak nevezhető program, a zene népszerűsítését szolgálja az óvodáskorú gyerekek számára.

 

20151123 100553

A Vajda János Gimnáziumban november 20-án rendezték meg az általános iskolás tanulók részére a komplex természettudományos tehetségkutató versenyt, a XXIII. NEWTON KUPÁT matematika, fizika és informatika tantárgyakból.

 

tej

Aktuális időjárás

7°C

Marcali

Unknown

Páratartalom: 68%

Szél: 11.27 km/h

  • 29 Nov 2015

    8°C 2°C

  • 30 Nov 2015

    12°C 4°C

Keresés a tartalomban...

Elérhetőségek

Levélcím: Marcali Portál

8700 Marcali Széchenyi u. 25.
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reklámmal kapcsolatban: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Küldjön nekünk Ön is híreket!
Történt olyan esemény vagy hír a térségében ami nincs fent a Marcali Portálon, esetleg hallott, látott, fényképezett, valami érdekeset és Ön szerint fent lenne a helye hírportálon?
Küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


Megjelenés: Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a részére elküldött híreket - a tartalom csorbítása nélkül - a megjelentethetőség érdekében módosítsa, szerkessze. A megjelenésre vonatkozóan garanciát nem vállalunk - azaz nem mindegyik, részünkre elküldött hír jelenik meg szükségszerűen a marcaliportal.hu-n.