Menu
RSS
980_felso

Ülésezett a Kistérségi Tanács …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 5879

Ma délelőtt Marcaliban a Városháza nagytermében ülésezett a Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Tanácsa. Elfogadták a költségvetéssel kapcsolatos napirendeket, valamint a belső ellenőri jelentést.

Bővebben...

Újra Kölök Parádé!

  • Írta: Vágó Zoltán

kolok promo 2014 head

Ötödik alkalommal rendezi meg Marcali Város Önkormányzata, a Marcali Városi Fürdő és Szabadidő Központ, a Marcali Turisztikai Egyesület és Balogh Viktória a Kölök Parádét a Fürdőben. A verseny a Fürdő szezonnyitó rendezvényének délelőttjén május 31 –én (szombaton) lesz.

Bővebben...

Elkezdték betonozni a kerékpárutat …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3756

A generálkivitelező marcali NOAÉP Kft. alvállalkozója - MO építésen dolgoznak, onnan hozták a gépet – megkezdte egy speciális berendezéssel a kerékpárút második szakaszának betonozását. Időjárás függő a dolog, de két héten belül mindenképen kiérnek a Somogyszentpál -i útig. Az út másik oldalán már aszfaltozva lesz a kerékpárút.

Bővebben...

Május 31 –én szombaton nyit a Fürdő szabadtéri része …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3729

Ma délelőtt a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpontban jártam, ahol elkezdték a téliesítés elbontását. Györkös Tamás az intézmény igazgatója elmondta, jelenlegi ismeretei szerint különösebb kár nélkül „átvészelték" az egyébként sem hideg telet. Még érheti meglepetés a víz leeresztése után, de csekély a valószínűsége, hogy komolyabb kár keletkezett volna.

Bővebben...

Húsvét vigíliája Marcaliban

  • Írta: Marcali Plébánia

húsvét14 077 2

Húsvét vigíliájának estéjén több százan jöttek össze a plébániatemplomban, hogy megünnepeljék a keresztények legnagyobb ünnepnapját, a húsvétot.

Bővebben...

Studium Generale, tavaszi tábor …

  • Írta: Vágó Zoltán

VZA 0700

„Studium Generale, minden évben szervez egy hétnapos Tavaszi Tábort a végzős diákoknak. A program célja, hogy a diákoknak egy átfogó és strukturált felkészülést nyújtson, ezzel hozzásegítve őket a sikeres érettségihez, és a felsőoktatásba történő sikeres felvételihez.

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu