Menu
RSS

A jövő héten zárva lesz a fürdő …

  • Írta: Vágó Zoltán

fedett

Az előírt kötelező vízcsere miatt a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont tanuszodája 2014. október 27 (hétfő) és 2014. november 01. (szombat) zárva lesz! Nyitás 2014. november 02. vasárnap.

Egyszer volt, hol nem volt …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0924

A Nefelejcs Bábszínház előadásával kezdődött a Mesék Napja ma Marcaliban. A bábelőadást játszóház követte a mese jegyében, majd Farkasházi Réka színművésznő zenés előadását követhették a gyerekek és szüleik.

Bővebben...

Papírgyűjtés a Noszlopyban

  • Írta: Vágó Zoltán

SAM 3075

Kedden szép időben kezdték a papírgyűjtést a noszlopys diákok. A sürgés-forgás délutánig tartott. A szorgalmas szülők és diákok 2 és fél konténer, vagyis 16 tonnánál több papírt gyűjtöttek. A papír árát osztályprogramokra fordítják a gyűjtők. A papír gyűjtését ebben az évben is diákönkormányzat szervezte.

Bővebben...

Kozma Krisztián az Illyés Gyula versmondó verseny országos döntőse

  • Írta: Berzsenyi Dániel Gimnázium

IMG 20140913 101620

2014. szeptember 13-án rendezték meg Tatabányán az Illyés Gyula versmondó verseny elődöntőjét, melyre 28 középiskolás és felnőtt versmondó érkezett a Dunántúlról és Budapestről. A versenyzők Illyés Gyula egy-egy művét, illetve egy-egy szabadon választott alkotást adtak elő a Vértes Agorájában.

Bővebben...

Városi megemlékezés …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0840

A Hősök terén megkoszorúzták at emlékművet majd ünnepi szentmisén vettek részt az ünneplők a Plébániatemplomban. A misét követően Lipták Rita Mária a Marcali Járási Hivatal vezetője mondott ünnepi köszöntőt. Ezt követte az Imre Sándor Szeretetszínház Marcali Színjátszó Csoportjának "Törött szárnyú madár..." című ünnepi műsorának előadása a Művelődési Házban.

Bővebben...

Megemlékezés a Berzsenyi Gimnáziumban …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0182

Ma kora délután emlékeztek meg a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnáziumban az 1956-os magyar forradalom és szabadságharcról. A műsort követően az elmúlt időszakban eredményes diákoknak illetve Várfalviné Laczó Tímea tanárnőnek adtak át elismerést.

Bővebben...

Marcali sikerek

  • Írta: Marcali Szakképző

5 pekverseny

2014. október 18-án került megrendezésre a Pék Hagyományőrző Verseny (Kenyér világnapja – október 16. - alkalmából) a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző és Szakiskola szervezésében Budapesten.

Bővebben...

Berzsenyis siker a Krúdy Gyula prózamondó versenyen

  • Írta: Berzsenyi Dániel Gimnázium

IMG 20141021 142144

A Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Krúdy Gyula tagintézménye huszadik alkalommal rendezte meg 2014. október 21-én Siófokon a Krúdy Gyula prózamondó versenyt. Somogy, Tolna, Csongrád és Fejér megyéből érkeztek a középiskolás diákok, akik egy kötelező és egy szabadon választott Krúdy-prózarészletet adtak elő.

Bővebben...

Szecska a Szakiban …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0387

Egy nagyon jó hangulatú szecskaavató volt ma kora délután a Marcali Szakképzőben. Gratulálok a szervezőknek!

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu