Menu
RSS

Koszorúcska ...

  • Írta: Arany Attila

IMG 6991

Szombaton rendezték meg a Noszlopy iskola tornatermében a Koszorúcskát. A Noszlopys és Mikszáthos hetedik és nyolcadik osztályos diákok a mai napon mutatták be szüleiknek a több hónapos tánciskolai képzésen elsajátított tudásukat. Az iskola tornaterme zsúfolásig megtelt a büszke szülőkkel, akik minden egyes tánc után tapssal jutalmazták a gyerekek előadását. (Köszönöm a nagyszerű képeket! vz)

Bővebben...

Földnapi takarítás Horvátkúton …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3400

A Föld Napja alkalmából falutakarítást, falukarbantartást szervezett a részönkormányzat. Dr. Mészáros Géza a településrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy tíznél is többen vettek részt a munkában. A szemétszedés mellett a buszmegállók, a virágosládák, és a falu jelképes kútja is kezelve lett a GAMESZ által biztosított anyaggal.

Bővebben...

Kis Nyelvőrök és Természetismeret - Természetvédelem verseny ...

  • Írta: Noszlopy Iskola

DSC 3243

A Marcali Noszlopy Iskolában a hagyományokhoz híven az idén is megrendezték alsó tagozatos tanulók számára a Kis Nyelvőrök és Természetismeret - Természetvédelem versenyt. Közel 150 tanuló mérte össze tudását 6 helyszínen: Szépírás, Helyesírás, Vers- és Mesemondás, Komplex Magyar Irodalom, Természetismeret - Természetvédelem.

Bővebben...

Képzés autizmussal kapcsolatosan

  • Írta: Vágó Zoltán

Different

Az Autisták Országos Szövetsége (Budapest) és az Alapítvány az Autista Gyermekekért (Nagykanizsa) közösen kétnapos előadássorozatot szervez az autizmussal kapcsolatosan.

Bővebben...

Civil nap …

  • Írta: Vágó Zoltán

P1180080

Nem tudtam minden programján részt venni a nagyszerűen sikerült rendezvénynek. Ez alkalommal Semeniuk Zoltán segített ki képeivel. Köszönöm! Volt ma egy rendőrkutyás bemutató, valamit a Mihalics Géza bácsi előadásáról is készített képet a Zoli.

Bővebben...

Megemlékezések …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3198

Ma délután a Kulturális Korzóban a Bajtársi Egyesület, a Honvéd Nyugdíjas Egyesület, a Múzeum és a Kulturális Központ által szervezett „Civil Napon" megemlékeztek a Szent György – Rendőrség napja, a Szent Flórián - Tűzoltók napja, a Szent Gellért – Műszaki Katonák napjáról.

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál 
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu