Menu
RSS

Lengyel vendégek …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0868

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola, lengyelországi testvériskolájából érkeztek vendégek városunkba. Ma délelőtt részt vettek a Plébánia Templomban megtartott ünnepi szentmisén, majd a Kulturális Korzóban folytatódott a programjuk.

Bővebben...

Kenyér szentelés Boronkán ...

  • Írta: Mozsárné Kutor Veronika

DSCF2752

Tegnap este a boronkai templomban szentmise keretében Németh József atya megszentelte az új kenyeret, melyből a szentmisén résztvevők kaptak egy-egy darabot. Köszönöm a szervezést Márkusné Ibolyának, a fényképeket pedig Kósi Györgyinek.

Bővebben...

HVI HATÁROZAT - Jelölt állításához szükséges ajánlások száma

  • Írta: marcali.hu

onkormanyzati valasztasok

Marcali Város Jegyzője megállapította az önkormányzati választáson a jelöltek és listák indulásához szükséges ajánlások számát. A választási eljárásról szóló törvény szerint az októberi önkormányzati választáson azok a jelöltek és listák vehetnek részt, amelyek összegyűjtötték az induláshoz szükséges számú választópolgári támogató ajánlást. A Helyi Választási Iroda határozata itt elérhető!

Hírek az elkerülő útról ...

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 4210

Ma kora este még intenzíven dolgoztak a boronkai körforgalomnál. Ahogy látom már a szegélyköveket is lerakták, és aszfaltoznak. Ezen a szakaszon hamarosan megszűnik a jelzőlámpás forgalomszabályozás, mert a megépülő körforgalom két sávját fogják ideiglenesen forgalomba helyezni.

Bővebben...

Country show ...

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0629

A Leslie Night zenekar lépett fel tegnap este a Marcali Szabadtéri Színpadon. Az esőre álló idő, sokakat elriasztott a programtól.

Bővebben...

Falunap Gombán ...

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 0569

Második alkalommal rendezték meg Gombán a Városrészi Napot ma délután. A Lengyelkertben megtartott eseményt a Gombai Részönkormányzat és a GAMESZ szervezte, rendezte.

Bővebben...

Szervusztok, kedves leendő Elsősök!

  • Írta: Mikszáth Iskola

mikszath iskolaRemélhetőleg nem felejtettétek el, hogy hamarosan elő-iskolába kell jönnötök! Már augusztus végén, hogy ismerkedhessetek kicsikét a jövővel. Amennyiben anya-apa feledékeny, figyelmeztessétek, hogy pakoljon innivalót és tízórait is! Ha 1. b-sek vagytok, augusztus 22-én 9:00 órára, ha 1. a-sok, augusztus 25-én 8:30-ra kell ideérnetek!

Szeretettel várnak benneteket tanítóitok!

Életképek a boronkai falunapról ...

  • Írta: Mozsárné Kutor Veronika

IMG 0215

Lassan egy hete, hogy a boronkai részönkormányzat szervezésében megrendezésre került a falunap Boronkán, és még mindig jönnek a pozitív visszajelzések. Köszönöm a részönkormányzat tagjainak a hónapokon át tartó szervezést és a fáradhatatlan munkát.

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu