Menu
RSS

Karácsony a Hétszínvirágban

  • Írta: Bertalan Edit

DSCN4375

Ma délután, a téli szünet előtti utolsó napon tartotta karácsonyi ünnepségét a Hétszínvirág Iskola. A Didergő király meséjét, és a Három királyok történetét mutatták be a tanulók társaiknak, tanáraiknak, szülőknek, ezzel köszöntve a közelgő karácsonyt.

Bővebben...

Elindult a Marcali LEDFAL...

  • Írta: Vágó Zoltán

Portál

Ma délben bekapcsolták marcali főterén levő LEDFALAT. Egyelőre még csak rövid animációk és egy-két hirdetés látható rajta, de hamarosan megtelik tartalommal és jövőre már a megígért ingyenes Wi-Fi-t is élvezhetik a járókelők.

Karácsony a Gimnáziumban …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 4187

Az első félév utolsó tanítási napján tartják hagyományosan, a Karácsonyi Ünnepséget a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnáziumban. Ma sem volt ez másképpen. És abban sem különbözött a korábbiaktól a mai alkalom, hogy igényes, színvonalas, szép műsorral köszöntötték az ünnepet a gimnazisták.

Bővebben...

A Művészeti Iskolások Karácsonya …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 4257

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, néptánc tanszakának növendékei mutatták be tudásukat ma a Művelődési Ház színpadán iskolatársaiknak. Nem vallottak szégyent! Gratulálok nagyszerű volt az előadás!

Bővebben...

Alsósok karácsonyi műsora …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3965

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola alsósai idén a Művelődési Ház színháztermében adták elő remekbeszabott darabjaikat.

Bővebben...

Karácsonyi üdvözlet

  • Írta: Samuné Bogyó Hajnalka

KARILAP 1

Az elmúlt év során a Marcali Múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásain, múzeumi óráin és tárlatvezetésein városunkból és a város környéki településekről sok-sok gyermekcsoport járt látogatóban.

Bővebben...

Karácsonyi Hangverseny …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3882

Ma este elkápráztatták a zsúfolásig megtelt színházterem hallgatóságát, a Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola művésztanárai. Maradandó élmény volt hallgatni a nagyszerű zenészek kiemelkedő produkcióit. A műsor és az előadás máltó volt a Karácsonyhoz! Köszönöm az élményt! Nagyszerű volt!

Bővebben...

KIWANIS Karácsony …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3618

A karácsony közeledtével 74 iskolás kisgyermek részére rendezett egy kellemes délutánt a „KIWANIS" Női Klub Marcali Egyesülete.

Bővebben...

Óvodás Betlehem …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 3724

A Bóbita Óvodában egy Betlehemes játékkal köszöntötték a Karácsonyt a Napsugár csoport gyermekei. Nagyon szépek és ügyesek voltak!

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál 
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu