Menu
RSS
980_felso

V. Baglas Bál …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 6183

Ma rendezik meg ötödik alkalommal a Baglas Néptánc Együttes Bálját. Több mint 150 –en ment el ma a Gyermek Élelmezési Központba. A szervezők köszönik a támogatást!

Bővebben...

Adventváró Erzsébet ünnep …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 6000

Adventváró Erzsébet ünnepet rendeztek ma Bizén. A programot Fekete Lajos helyi önkormányzati képviselő nyitotta meg. Röviden felvázolta a programtervet. Ezt követően Vigmondné Szalai Erika a Kulturális Központ igazgatója megnyitotta a fotókiállítást. Az Etűd Jazz balett táncos produkcióját Máthé Zsolt műsora követte.

Bővebben...

Előadás Sopronban ...

  • Írta: Bóbita Óvoda

20141015 125931

Páliné Móhr Erzsébet a Marcali Bóbita Óvoda óvodapedagógusa (fejlesztőpedagógus), a Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Főiskola Pedagógiai Karának meghívására egy tanóra keretében tartott előadást, a most diplomázó hallgatóknak.

Bővebben...

Tervezési megbeszélés …

  • Írta: Vágó Zoltán

 SC 5977

Megbeszélést tartottak ma délelőtt az Európai Unió 2014-2020 költségvetéséhez igazodó pályázati elképzelésekről, az abban történő részvételről.

Bővebben...

Pályázati felhívás

  • Írta: Vágó Zoltán

marcalikozszolgalati

Marcali Város Önkormányzatának Civil Kapcsolatok, Kultúra, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága Szabadidő és Diáksport Pályázatot hirdet a Marcaliban 2014. decemberében megvalósításra kerülő sporttal, a szabadidő hasznos eltöltésével kapcsolatos kezdeményezéseinek megvalósítására, sport-rendezvényeken, versenyeken való részvétel támogatására.

Bővebben...

Művészetek Találkozója

  • Írta: Hidas Frigyes Zeneiskola Marcali

zeneisk lead

A Marcali Hidas Frigyes Zeneiskola rendezi ez évben a Somogy megyei művészeti iskolákban tanító művésztanárok bemutatkozását, Művészetek Találkozója címmel.

Bővebben...

Előadás nyugdíjasoknak …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 1833

Az idősek által helyben igénybe vehető szociális alapszolgáltatások, ellátások, az igénybevétel lehetőségeiről tartottak előadást a Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ szervezésében, a Szivárvány Nyugdíjas Egyesület tagjainak hétfőn a Kulturális Korzó mozitermében. A jelenlévőknek Dr. Dudás József háziorvos és pszichiáter is tartott előadást, „A megelőzés, a gyógyítás és a gondozás egyes kérdései a pszichiáter-háziorvos szemével" címmel.

Bővebben...

Pénzügyek, nem középiskolás fokon

  • Írta: Kozma Bernadett

P1040045

Az idei tanévben már másodszor írták ki középiskolások részére a PénzSztár pénzügyi és gazdasági vetélkedőt. Így, első hallásra nem is tűnik bonyolultnak, hiszen mindannyian, mindennap foglalkozunk a pénzügyekkel, akkor is, ha nem fűlik a fogunk például a családi költségvetéshez. Ám egészen más ez belülről, a versenyben résztvevőként!

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál - Impresszum
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Médiaajánlat - 2013.
Hirdetési feltételek - 2013.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
Telefon: 06 20 433 2286
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu