Menu
RSS

Marcali rádióamatőrök a BURABU-n

  • Írta: Írta: Bogdán László HA3TBL

DSC 8819 1024x683 640x427

Marcaliban öt hívójeles rádióamatőr van. HG3FLA Hilda, HA3HK Zoli, HA3LV Balázs, HA3LP Lajos és HA3TBL Laci. Mind az öten részt vetünk a Budapesti Rádióamatőr Bugi 2015 találkozón. Nem csak hívójeles rádióamatőrök jöttek el a találkozóra. "Mekkája" volt ott a PMR446 és CB27 rádiósoknak is.

Bővebben...

Élő rózsafüzér Marcaliban- a városért

  • Írta: Marcali Plébánia

elo rozsafuzer 033

Több mint tíz évvel ezelőtt kezdődött Brüsszelben, hogy először hívek egy csoportja egy héten át- megkerülte a Belga fővárost, imádkozott a városért. Budapest 9 éve kezdte el az élő rózsafüzér programot, ahol kilenc körre osztották a város peremét és kerülik meg imádkozva a várost.

Bővebben...

Abasári Nemzetközi Katona- és Bordalfesztiválon ...

  • Írta: Kőrösi András

mini-150

2015. május 16-án újra az Abasári Nemzetközi Katona- és Bordalfesztiválon szerepelt a Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája. Hat év elteltével teremtődött meg a lehetősége annak, hogy a Dalárda ismét a festői szépségű, Heves megyei település vendége legyen. A nemzetközi fesztiválon Somogy megyét még a Buzsáki, Bokréta Hagyományőrző Együttes képviselte.

Bővebben...

Esélyt mindenkinek …

  • Írta: Vágó Zoltán

DSC 5931

Tegnap kora délután egy nyitókonferencia keretében kezdődött el az ÁROP 1.A.3-2014 Marcali Város Önkormányzata „Esélyt mindenkinek"című legújabb Uniós projekt járásunkban.

Bővebben...

A Mozgáskorlátozottak is a Civilek házába költöztek

  • Írta: Németh László

IMG 2634

A Mozgáskorlátozottak Marcali Csoport hétfőn költözött a volt MHSZ épületéből (Noszlopy utca 10/A) az új Civilek házának akadálymentesített földszintjére (Orgona utca 2.). Ezúton is köszönetet mondanak mindenkinek, aki a tervezés, a döntéshozatal, és a kivitelezés bármely folyamatában segítette és támogatta a megvalósítást!

Bővebben...

Látogatás a Hulladékkezelő Központ Marcali Telepén

  • Írta: Kiss Lajos

5 motte cserhat

A Marcali az Otthonunk Egyesület 2015. május 18-ára üzemlátogatást szervezett az MTKSZ Marcali Hulladékkezelő Központjának Telepére. A megjelent kicsi, de érdeklődő látogató közönség Krajczár Ibolya ügyvezető igazgató és Varga Zoltán telepvezető közreműködésével szakszerű tájékoztatást kapott a hulladékfeldolgozás menetéről.

Bővebben...

Keresés a honlapon

Elérhetőségek

Marcali Portál 
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
Levélcím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 25.
E-mail szerkesztőnek: admin@marcaliportal.hu
Hirdetéssel kapcsolatban: info@marcaliportal.hu