Városunk

DSCN6257

Lassan vége a vakációnak, kezdődik az iskola. A könyvtár nyári programsorozatának zárásaként ma tartotta suli kezdő játszóházát.

 

DSC 1179

A Horvátkúti városrészen átvezető közút alatt is át kell vezetni a csatornát. Ma megérkezett az a nagyteljesítményű gép, ami ezt a munkát majd elvégzi.

 

DSC 1139

Ma délelőtt a Mikszáthban volt dolgom és hallottam, hogy a jövendőbeli elsőosztályosok már ismerkednek a tanítóikkal, az osztályukkal, az iskolával. Ha már ott jártam készítettem néhány képet.

marcali sziluettek web lead

mini DSCN3632

A Marcali Bajtársi Egyesület Dalárdája második alkalommal vesz részt a hagyományos somogysámsoni “Csülökfőző Verseny” kulturális programjában.

 

DSC 8135

Az Európa Park Zenepavilonjához várták az ünnep estéjén a Marcaliakat. Nagyon sokan el is mentek. Meghallgatták a Bale-Seen zenekar nagyszerű muzsikáját, majd megtapsolták a szépen megkomponált, látványos tűzijátékot.

mini DSCN3185

Mindkét meghívás a falunapra történt, ahol a Dalárda két vidám hangulatú katonadal csokorral és egy operett összeállítással járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A helyi közönség a fellépések között meghallgathatta Pintér József citerásunk nagyszerű játékát is.

 2015.08.20.3

2015. augusztus 20-án, 17 órától a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület székházában is megemlékezést tartottak.

 

DSC 0867

Augusztus 20-án, szent István királyunk ünnepén, délelőtt 9 órakor, a plébánia templomban celebrálta Kiss Iván esperes, plébános az ünnepi szentmisét.

 

DSC 0782

Móring József Attila országgyűlési képviselő, Somogy megye 3. sz. választókerületének elnöke, megyei fejlesztési miniszteri biztos ma délben sajtótájékoztatót tartott „Életveszélyes a 68-as főút Marcalit elkerülő szakasza" címmel Marcaliban, az elkerülő 68-as főút mellett.

 

 DSCN1101

A Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Gyermekjóléti szolgálata 2015.08.14-én Sport napot szervezett hátrányos helyzetű gyermekeknek, a szabadidő egészséges célú eltöltése érdekében.

 

 

sl homeAhogyan az várható volt, szükségessé vált rendkívüli ülés összehívására a KEOP 5.7.0 Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése megjelölésű pályázati fejlesztés megvalósításához. A zárt ülés után Dr. Sütő László válaszolt a helyi média kérdéseire.

 

mini DSCN3188

Augusztus 15-re újra meghívást kapott a Marcali Bajtársi Dalárda Zalaapátiba, a VI. Katonadal Fesztiválra. Együttesünk harmadik alkalommal lépett fel a rangos eseményen, ahol 15 jól felkészült énekkar lépett a színpadra.

 

DSC 7277

Délelőtt tíz órakor volt a megnyitó a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpontban.

 

DSC 1808

Tegnap is dolgoztak a Tanuszoda tetejére kerülő napelemes rendszer kiépítésén. Már a benti szerelési munkák is készülnek. Fotó: Bogdán László - HA3TBL

Aktuális időjárás

18°C

Marcali

Részben felhős

Páratartalom: 97%

Szél: 11.27 km/h

  • 28 Aug 2015

    31°C 16°C

  • 29 Aug 2015

    32°C 16°C

Keresés a tartalomban...

Elérhetőségek

Levélcím: Marcali Portál

8700 Marcali Széchenyi u. 25.
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítvás éve: 2000.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reklámmal kapcsolatban: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Küldjön nekünk Ön is híreket!
Történt olyan esemény vagy hír a térségében ami nincs fent a Marcali Portálon, esetleg hallott, látott, fényképezett, valami érdekeset és Ön szerint fent lenne a helye hírportálon?
Küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


Megjelenés: Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a részére elküldött híreket - a tartalom csorbítása nélkül - a megjelentethetőség érdekében módosítsa, szerkessze. A megjelenésre vonatkozóan garanciát nem vállalunk - azaz nem mindegyik, részünkre elküldött hír jelenik meg szükségszerűen a marcaliportal.hu-n.