Skip to main content

Rossz vége lett a trafó lopásnak

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2011. szeptember 22. Csütörtök, 11:32

rendor_80Marcali Rendőrkapitányság
Nemesviden, a Rákóczi utcában vonták ellenőrzés alá a járőrök szeptember 21-én este azt a 30 éves zalaújlaki férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Somogy Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit előállították, majd átszállították a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Az eltűnt Balogh Józsefné holttestét szeptember 21-én megtalálták egy Balatonszentgyörgy melletti szántóföldön. A haláleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Fonyód Rendőrkapitányság
Lengyeltótiban, a Rákóczi Ferenc utcában vonták igazoltatás alá a járőrök szeptember 20-án este azt a kisteherautót, amelynek utasterében két férfi utazott. Az igazoltatás során elmondták, hogy sietnek, mert a kocsi rakterében fekszik egy ismerősük, aki villanyégő cserélése közben leesett a létrától és megsérült. A rendőrök elkísérték őket az orvosi ügyeletre, ahol az orvos megállapította, hogy nagy feszültségű áram okozott égési sérüléseket a sérülten. Ezen kívül további ellentmondásokat is gyanúsnak találtak a rendőrök a két férfi meghallgatása során, akiknek a neve már korábban felmerült bűncselekmények elkövetésével kapcsolatban. Az időközben megérkező nyomozók segítségével a járőrök felderítették, hogy a sérült férfi a lengyeltóti kemping mellett található transzformátorból kísérelte meg társával, a kisteherautóban utazó 20 éves helybeli férfivel együtt eltulajdonítani a benne lévő mintegy 200 liter hűtőolajat, amikor áramütés érte és leesett. Társát a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Fonyódon, egy élelmiszer áruház közelében igazoltatták a járőrök a 25 éves segesdi és egy 39 éves kisbajomi férfit, akiknél a ruházatátvizsgálás során egy-egy üveg szeszesitalt találtak. A rendőrök megállapították, hogy az italokat a közeli boltból tulajdonították el, ezért a két férfit előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb