Skip to main content

Kerékpárost és fedlap dobálót keresünk

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2011. október 05. Szerda, 11:51

rendor_80A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az alábbi ügyek kapcsán kéri a lakosság segítségét az elkövetők felderítése érdekében.

Ismeretlen személy 2011.09.30-án 16:50 órakor az általa vezetettismeretlen típusú kerékpárral Kaposvár belterületén közlekedett a Cseri utcában a Gilice utca irányából az Erdősor utca irányába. A Cseri utca 10. szám előtti útszakaszon elütött egy gyermeket, akit az édesanyja kézenfogva vezetett. Az ütközéstől a kerékpáros is elesett, majd miután onnan felkelt, felszállt a kerékpárjára, és elhajtott a helyszínről.

2011. október 02-án 04:25 órakor a Kaposvár és Toponár között lévő 61-es főutat keresztező felüljáróról ismeretlen személy ledobott egy betonozott csatorna fedlapot a 61-es számú főútra, amely darabokra tört és áthajtott rajta egy Taszár irányba közlekedő járműszerelvény, melynek több kereke megrongálódott. Az esemény során személyi sérülés nem történt.

Mindkét esettel kapcsolatosan kéri a rendőrség mindazok jelentkezését, akik látták a történteket, vagy információval tudnak szolgálni az ismeretlen személyekre vonatkozóan.

A bejelentéseket a kapitányság munkatársai személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. fsz. 7. szám alatt vagy telefonon az 502-700 / 25-10 vagy 25-02-es mellékén várják.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb