Skip to main content

Szeles, hűvös hétvége!

Írta: koponyeg.hu
Megjelent: 2011. október 08. Szombat, 03:56

koponyeg_oszSzombaton eleinte csökken a felhőzet, majd felhőátvonulások várhatók, melyből szórványosan alakulhat ki zápor, a hegyekben havas eső zápor, hózápor. Napközben átmenetileg mérséklődhet a légmozgás, majd újra viharossá fokozódik a szél. Reggel 7, délután mindössze 13 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Erős hidegfronti hatással számolhatunk.

Vasárnap is felhőátvonulások zavarhatják a napsütést, futó záporok továbbra is előfordulhatnak. Az északnyugati szél változatlanul viharos lehet. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk délután. Reggel 0 és 7 fok közé süllyedhet a hőmérő higanyszála, többfelé lehet talajmenti fagy.

Hétfőn reggel is fázni fogunk, 0 és 6 fok között alakulhat a legalacsonyabb hőmérséklet, de néhol már 2 méteres magasságban is fagyhat. Napközben eleinte változóan, majd ismét erősen felhős lesz az ég, és egyre többfelé lehet záporeső, eső.

Kedden, szerdán és csütörtökön borongós időre van kilátás, minden nap lehet záporeső. A szél erős, gyakran viharos lesz. A hőmérséklet néhány fokot emelkedhet, jellemzően 15 fok körül marad...

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb