Skip to main content

Kutyákkal, késekkel a vaddisznó ellen

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2011. október 20. Csütörtök, 13:14

rendor_80Marcali Rendőrkapitányság
Somogyszentpálon, az Ady Endre utcában található kukoricatáblából ismeretlen tettes mintegy 15-20 mázsa csöves kukoricát tulajdonított el az elmúlt egy hónap során. A bűncselekménnyel okozott kár eléri a 45.000 Forintot. A marcali rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 20 éves helybeli férfit, aki a lopást elismerte. A nyomozók a kukorica nagy részét megtalálták a férfi lakásán, azt le is foglalták. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás.

Feljelentést tettek a Marcali Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki az elmúlt egy hét során Nemesvidről, egy bekerített területről 1 m3 zsaludeszkát tulajdonított el, melynek értéke megközelítőleg 65.000 Ft volt. A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy gondnokság alatt álló nagykorú személyt, aki elmondta, hogy fűtés céljából hordta el a deszkákat. Ellene lopás vétsége miatt indult eljárás.

A Somogyszentpál, Háti-hegy mellett elterülő erdőrészben ejtették el ismeretlen tettesek tiltott módon azt a hatalmas, mintegy 200-250 kg közötti súlyú vadkant, amelynek levágott fejét, agyarát megtalálták a rendőrök a helyszínen. A nyomozás során gyanúsítottként hallgattak ki négy helybeli férfit, akik beismerő vallomást tettek, Elmondták, hogy kutyákkal kifárasztották a vaddisznót, majd késsel leszúrták, feldarabolták, húsát elosztották, majd megették. A bűncselekménnyel okozott kár eléri a 250.000 Forintot. A négy férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének elkövetése miatt indult eljárás.

Siófok Rendőrkapitányság
Prostitúciós tevékenysége miatt többször került már eljárás alá az a 20, illetve 23 éves siófoki nő, akik október 19-én délelőtt Siófok, Gamászapuszta területén, a 7-es főút mellett kihívó öltözködésükkel és magatartásukkal pénz ellenében szexuális szolgáltatást kínáltak az arra elhaladóknak. Velük szemben rendőri intézkedésre került sor, amelynek során a két nőt előállították, majd szabálysértési őrizetbevették.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb