Skip to main content

Tisztelt helyi vállalkozók!

Írta: marcali.hu
Megjelent: 2012. február 07. Kedd, 04:37

marcali-40A város Képviselő-testülete januári ülésén új Beszerzési Szabályzatot fogadott el, amely a közbeszerzési értékhatár alatti megrendelések, beszerzések előkészítését, a szerződés odaítélésének eljárásrendjét tartalmazza. (Közbeszerzési értékhatár jelenleg: építés - nettó 15 MFt; áru- és szolgáltatásbeszerzés - nettó 8 MFt.)

Az új Beszerzési Szabályzat szerint a különböző áru-, szolgáltatás- vagy építési-kivitelezési jellegű önkormányzati beszerzések, megrendelések során a helyi mikro-, kis- és középvállalkozásokat (KKV) kell felhívni ajánlat megtételére.

Ahhoz, hogy az Önkormányzat naprakész, informatív adatokkal rendelkezzen a helyi vállalkozókról, működési körükről - helyi vállalkozók kezdeményezésére -, egy adatbázist hozunk létre. Egy adott önkormányzati megrendelés esetén ezen adatbázisban szereplő vállalkozókat hívunk fel ajánlattételre.

Az adatbázisnak - tekintettel a szigorú adatvédelmi, információs önrendelkezési joggal kapcsolatos előírásokra - önkéntes adatszolgáltatáson kell alapulnia.

Kérjük tehát mindazon helyi vállalkozókat, akik a fenti célt szolgáló adatbázisban szerepelni kívánnak, a mellékelt űrlapot értelemszerűen kitöltve juttassák el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen leadhatják a Polgármesteri Hivatalban a polgármester vagy a jegyző titkárságán.

Dr. Sütő László sk.

polgármester

Adatlap helyi vállalkozók adatbázisába történő felvételhez

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb