Skip to main content

Körözött személyek rendőrkézen

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. február 28. Kedd, 15:54

rendor_80Siófok Rendőrkapitányság
Három körözött személyt fogtak el a járőrök egyetlen nap leforgása alatt Siófok vonzáskörzetében az elmúlt hétvégén. Egy 16 éves balatonendrédi lányt eltűnés miatt körözött a Marcali Rendőrkapitányság. Előállítását követően a rendőrök visszaszállították abba a gyermekvédelmi intézetbe, ahonnan előzőleg megszökött.

Rendőri intézkedés kapcsán igazoltattak a járőrök egy 19 éves nagyberényi férfit. Megállapították, hogy vele szemben a Somogy Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. Elfogását követően őrizetbe vette a rendőrség.

Egy síneken sétáló férfira lettek figyelmesek a járőrök február 24-én. A 29 éves iváni férfi igazoltatása során derült ki, hogy a Soproni Rendőrkapitányság körözési parancsot adott ki ellene üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt. A férfit a járőrök a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy 38 éves siófoki férfit vontak ellenőrzés alá a járőrök február 25-én délután, aki segéd-motorkerékpárjával közlekedett Siófokon. A férfi ellenőrzésére azért került sor, mert láthatóan bizonytalanul vezette járművét. Az ellenőrzés során bebizonyosodott, hogy az instabilitás oka a vezetés előtt elfogyasztott alkohol mennyisége volt.

Hasonló eset kapcsán a férfit már korábban is elmarasztalták, így 2014-ig a járművezetéstől is eltiltotta a bíróság. Cselekménye miatt a rendőrök a férfit előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb