Skip to main content

Keressük őket - Rendőrségi felhívás

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. április 18. Szerda, 17:27

Osz_Janos

2010. decemberében adott utoljára életjelet magáról az a 48 éves tengődi férfi, akit 2011 decembere óta eltűntként köröz a rendőrség.. Ősz János utolsó telefonbeszélgetésekor édesapjának annyit mondott, hogy Akasztón dolgozik egy juhászatban. Később információ merült fel, hogyZselickislakon egy állattartónál lakik. Azóta azonban semmilyen adattal nem rendelkezik a családja feltalálási helyét illetően.

A Siófoki Rendőrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, akiknek információjuk van a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban!

Czekusne


A bíróság elfogató parancsot adott ki Czékusné Szűcs Zsuzsanna siófoki lakossal szemben, akit több hatóság is köröz különböző vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt. Az 53 éves asszony utolsó feltalálási helye Siófok, Bajcsy-Zsilinszky utcában volt, azonban jelenleg nincs információ hollétével kapcsolatban. A Siófoki Rendőrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, akik információval rendelkeznek a képen látható nő jelenlegi feltalálási helyével kapcsolatban!

Baleset szemtanúit keressük!

2012.02.12-én 07 óra 30 perckor ismeretlen személy, ismeretlen típusú ésforgalmi rendszámú feltehetően sötét színű személygépkocsival közlekedett Kaposvár külterületén Töröcske irányába, amikor a 5+200 km szelvényéhez érve nem az útviszonyoknak megfelelően vezette járművét, melynek következtében járművével megcsúszott és az úttest jobb szélén a mentirányával szemben állt meg. A baleset következtében a személygépkocsi jobb első ülésén helyet foglaló személy 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve arról használható információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Kaposváron a Szent Imre utca 12. szám alatt vagy a 06-82-502-700 25-15-ös vagy a 502-700 25-22-es telefonszámon valamint a 107-es és a 112-es segélyhívó számokon.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb