Skip to main content

Betörők, rablók rendőrkézen

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. április 20. Péntek, 15:20

rendor_80Fonyód Rendőrkapitányság
Egy somogyvári lakos tett feljelentést a múlt héten, mikor észrevette, hogy ismeretlen tettes ajtóbetörés, hengerzártörés, illetőleg lakatlevágás módszerével behatolt a lakóházba, illetőleg a lakóházhoz tartozó fészer és istálló melléképületekbe és onnan 2db motorkerékpárt, illetőleg a mélyhűtő ládából fagyasztott élelmiszereket tulajdonított el több mint 200.000 Forint értékben.

A beszerzett információk alapján a Fonyódi Rendőrkapitányság nyomozói április19-én hajnalban házkutatást tartottak egy somogyvári férfi lakásán, ahol az egyik motort szétszerelve megtalálták. A gyanúsítottat előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett. Ennek során megnevezte társát is, valamint megmutatta, hogy a másik motort Somogyvár külterületén a másikgyanúsított háza közelében lévő erdőben rejtették el. Ellenük betöréseslopás bűntett miatt indult eljárás.

Nagyatád Rendőrkapitányság
Két férfi és fiatalkorú társuk állta útját két fiúnak egy csurgói áruház parkolójában április 15-én este. Megfenyegették őket, hogy ha nem adnak nekik pénzt, bántalmazni fogják őket. A zsákmányolt 500 Forinttal távoztak a helyszínről. A rendőrség a tegnapi nap folyamán előállította a bűncselekménnyel gyanúsítható személyeket, majd őrizetbe vette őket. Ellenük rablás bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb