Skip to main content

A hétvégére javul...

Írta: koponyeg.hu
Megjelent: 2012. május 16. Szerda, 04:00

koponyeg_tavaszSzerdán a felhőzet napközbeni, átmeneti felszakadozása mellett folytatódik a borongós idő, és főleg a nap második felében többfelé várható eső, zápor. Délkeleten lehet a nagyobb mennyiség. Az északnyugati szél egyre többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. Kellemetlenül szeles, hűvös időnk lesz, a csúcshőmérséklet is csak 16 fok körül alakulhat, melyet az erős szélben még hidegebbnek érzünk majd. Az autósok dolgát az erős oldalszél és a vizes útszakaszok nehezíthetik.

Csütörtökön eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé lehet eső, zápor, majd fokozatosan csökken a felhőzet, és lassan megszűnik az eső. A délutáni-esti órákig erős marad a légmozgás. 15 fok körüli értékeket mérhetünk a legmelegebb, délutáni órákban.

Pénteken, szombaton és vasárnap egyre több napsütés ígérkezik, miközben a felmelegedés is erősödhet, vasárnap már nyárias, 25 fok körüli maximumok is lehetnek. A jövő hét átlagos hőmérsékletű, de záporos, zivataros időszakot ígér...

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb