Skip to main content

Körözött személyek, mentés a Balatonon

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. május 17. Csütörtök, 10:42

Vizirendeszet_80Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság, Siófok
Május 16-án érkezett a bejelentés a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság balatonfüredi őrsére, hogy a Balatonon a Paloznak előtti vízterületen egy horgász nem tud kijönni a csónakkal az erős szél miatt. A járőrök a szolgálati kisgéphajóval azonnal a helyszínre indultak és a budapesti férfit hajójukra átvették, a csónakot pedig vontára vették és a parton biztonságba helyezték. Az intézkedés során a személyt a II fokú viharjelzés szabályának megsértése miatt 15.000 Forint helyszíni bírsággal sújtották.

Kaposvár Rendőrkapitányság
rendor_80A kaposvári kórház területén igazoltatták a járőrök május 16-án reggel azt a 21 éves helybeli férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy április végén a Fő utcában bántalmazott egy nőt, és ezzel súlyos testi sértés bűncselekményt követett el. A rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A tegnapi nap folyamán két körözött személyt is elfogtak rendőreink. A Nádasdi utcában igazoltatott férfi ellen a Kaposvári Városi Bíróság adott ki elfogató parancsot csalás bűncselekmény elkövetése miatt. A Hajnal utcában pedig azt a férfit vonták intézkedés alá, akinek őrizetbe vételét a Szombathelyi Városi Bíróság rendelte el testi sértés miatt. A rendőrök mindkét férfit előállították, majd őrizetbe vették.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb