Skip to main content

Loptak és drogoztak

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. május 29. Kedd, 15:46

rendor_80Fonyód Rendőrkapitányság
Május 28-án hajnalban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen egy kecskeméti személy, akinek egy balatonlellei szórakozóhelyen a kabátzsebéből eltulajdonították a mobiltelefonját. A gyors rendőri reakciónak köszönhetően a járőrök a városban megállítottak egy személygépkocsit, majd a benne utazó személyeket rendőri intézkedés alá vonták. Az ellenőrzés végrehajtása során a jármű átvizsgálásakor a gépjármű motorteréből előkerült egy mobiltelefon, amely megegyezett a feljelentő mobiltelefonjával.

Ezt követően a járőrök előállítottak a gépkocsi vezetőjét és utasait, akik közül egy 20 éves nagykanizsai férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Nála, valamint a gépkocsi egy másik utasánál felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak, ezért velük szemben a rendőrök kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott. Ellenük kábítószerrel való visszaélés miatt, a fent említett férfi ellen ezen kívül lopás vétsége miatt indult eljárás.

Siófok Rendőrkapitányság

Segédmotor-kerékpárjával közlekedett május 28-án délután Siófokon a Petőfi utcában az a helybeli férfi, akit a járőrök igazoltattak. Az intézkedés során megállapították, hogy a motoros ittasan vezetett, valamint eltiltás hatálya alatt áll. A rendőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Kaposvár Rendőrkapitányság

A Nagybajomi Rendőrőrs nyomozást rendelt el szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség kísérletének elkövetésének gyanúja miatt egy 54 éves somogysárdi férfi ellen, aki május 27-én délelőtt a Somogysárd külterületén található pincesoron az oldalrács kifeszítésével egy pincébe behatolt, majd onnan különféle fűszereket és bort kísérelt meg eltulajdonítani, azonban a tulajdonos és élettársa tetten érték.

Egy 44 éves helybeli férfi május 26-án éjszaka levágta a lakatot egy Körtönye utcai családi ház kapujáról, majd az udvarra behatolva onnan vastalicskát, illetve 6 db fémcsövet tulajdonított el. A bűncselekménnyel mintegy 13.000 Forint kár okozott. A Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársai előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Barcs Rendőrkapitányság

Csokonyavisontán a Széchenyi István utcában vonták közúti ellenőrzés alá a rendőrök május 27-én délután azt a helybeli férfit, aki Opel Astra típusú személygépkocsijával közlekedett. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a férfi ittas állapotban vezette járművét, valamint a Barcsi Városi Bíróság eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Összetörte a lépcsőt, keressük!

Ismeretlen személy 2012. május 25-én 23:00 óra és 26-án 09:00 óra közötti időben az általa vezetett ismeretlen színű, típusú és rendszámú járművel Kaposvár belterületén az Ady E. utca 4. szám előtt a sétáló utcában nekiütközött az ott található üzlet lépcsőjének, azt összetörte, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon a 502-700 / 25-15-ös telefonszámon vagy a 107-es segélyhívószámon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb