Skip to main content

Kirándulással ünnepeltek a Berzsenyi Gimnázium pedagógusai - Pedagógusnap 1952 óta

Írta: Bognárné Lázár Magdolna
Megjelent: 2012. június 04. Hétfő, 15:05

2012-06-02_10.43.50Egy 1951-es minisztertanácsi határozat a pedagógusok munkájának társadalmi elismeréseként június első vasárnapját PEDAGÓGUSNAPnak nyilvánította. Bár megünneplése általában sokat veszített hivatalos jellegéből, itt Marcaliban az Önkormányzat még minden évben ünnepélyes keretek között köszöntötte, és köszönti a tanárait, óvónőit.

Emellett a tantestületek igénylik a további, könnyedebb együttléteket, hiszen a feszített munkatempó mellett alig marad idő beszélgetésekre. A gimnázium vezetése dolgozóit egy kirándulásra invitálta Pedagógusnap alkalmából. Bár az időjárás-előrejelzés nem kecsegtetett sok jóval, (egy rövid zápor ellenére) az edzettebbek két keréken, a kényelmesebb megoldást választók négy keréken jutottak el a gyótai pihenőhelyre.

Oktatás technikusunk, Gájer Szilárd által irányított közös főzés eredményét gyorsan sikerült eltüntetni az éhes gyomrokban, élveztük a gyönyörű környezetet, és nem utolsó sorban jókat beszélgettünk. Nem titok: leginkább az iskoláról. A pedagógusok márcsak ilyenek...

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb