Skip to main content

Sütifaló betörő

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. június 18. Hétfő, 12:25

rendor_80Marcali Rendőrkapitányság
Lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a Marcali Rendőrkapitányságon azzal a 2 férfivel és 3 nővel szemben, akiket a marcali járőrök értek tetten, amint június 16-án egy Marcaliban található takarékszövetkezet tulajdonában lévő telep vas tetőszerkezetét próbálták meg eltulajdonítani eredménytelenül. Az 5 helybeli személyt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, a cselekmény elkövetését beismerték.

Kaposvári Rendőrkapitányság
Június 16-án egy nagybajomi cukrászüzem tulajdonosa tett bejelentést a Kaposvári Rendőrkapitányságra, hogy ismeretlen elkövető a nyitva felejtett ajtón keresztül bement a bejelentő saját tulajdonú cukrászüzemébe és onnan eltulajdonított, valamint megdézsmált több süteményt, torta krémet, továbbá összetört több gyertyát is. Kiderült, hogy a süteményeket felfaló személy egy 40 éves nagybajomi  férfi volt, aki ellen eljárást indítottak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Kaposvár Rendőrkapitányság
Egy férfi tette a bejelentést június 15-én a rendőrség ügyeletére, hogy Kaposváron, a Donneri gyalogos felüljárón követ egy férfit, aki a vasútállomáson ellopta egy nő övtáskáját. A személyt a Csík Ferenc sétányon a járőrök elfogták, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították. Közben az erősen ittas sértett, egy budapesti nő bejelentette, hogy a MÁV pályaudvaron ellopták a táskáját. Elmondta, hogy egy kocsmában italozott, majd a pályaudvaron lefeküdt egy padra aludni. Egy újdonsült ismerőse volt az a helybeli férfi, aki védekezésre képtelen helyzetét kihasználva – kifosztás módszerével – jogtalanul eltulajdonította övtáskáját benne személyes irataival, készpénzével, egyéb tárgyaival. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a 18.000 Forintot. A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb