Skip to main content

A "Szakma Kiváló Tanulója"

Írta: Marcali Szakképző Iskola.
Megjelent: 2012. június 25. Hétfő, 14:45

Fehér Mátyás Fehér Mátyás a Marcali Városi Önkormányzat Széchenyi Zsigmond Szakközép- és Szakiskolája, Marcali telephelye, 13/A osztályának gépi forgácsoló csoportjában végzett. Felkészítő tanára Tóth János.

Mátyás tanulmányi eredménye, hozzáállása, felkészültsége alapján jelentkezett a gépi forgácsolók Szakma Kiváló Tanulója versenyre. A felkészülés időszakában áttekintettük az eddigi versenyeken végzett feladatokat, valamint az írásbeli szakmai vizsgákon eddigi kérdéseket.

Az SZKTV megyei versenyén Fehér Mátyás a teljesítményével a megyében kiemelkedően a legmagasabb pontszámot érte el, ami országos viszonylatban a 26-29. helyezést jelentette. Az országos versenyre a legjobb 14 versenyzőt hívták be, sajnos Mátyás nem utazhatott Budapestre, de így is nagyon büszkék vagyunk az elért eredményére, ami egyben az iskola oktatási színvonalának mutatója is.

Fehér Mátyás egyike azon diákunknak, akik magatartásukkal, hozzáállásukkal, eredményeikkel népszerűsítik az iskolánkban végzett szakmai képzést, viszik jó hírünket a városban és a városon kívül is.

Azóta a szakmai vizsgán jeles eredménnyel végzett.

Kívánjuk, hogy a munkás hétköznapokban is találja meg a számítását, a tanult szakma felhasználásával sok sikert érjen el a munkában és a magánéletében egyaránt.

Marcali 2012-06-25.

Iskola vezetése

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb