Skip to main content

Átalakul a VSZSE kézilabda utánpótlása …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. június 25. Hétfő, 19:03

kezilabda-45

Ma tartotta meg Szántó Angéla azt a megbeszélést a Sportcsarnokban, ahol a 2012/2013 –as szezonban szerepelő serdülő csapat tagjai, és szüleik vettek részt. A megbeszélés tárgya az augusztusi edzőtábor illetve „vázlatosan" a következő bajnoki szezon, az Országos Serdülő Bajnokságban.

Korábban már írtam róla, hogy a Balogh Beatrix által vezetett, legutóbb Diákolimpiát nyert csapat a Nemzeti Bajnokság első osztály „B" csoportjának, junior bajnokságában fog szerepelni a következő szezonban. A Serdülő Bajnokságban a helyükre a Szántó Angéla által vezetett csapat lép. Név szerint: Bódis Adrienn, Buzás Dorottya, Dudás Emese, Gerencsér Titanilla, Horváth Fanni, Jáger Lúcia, Kálóczi Jázmin Anna, Kassai Viktória, Kesztyüs Loretta, Kővári Regina, Magyar Kornélia, Németh Zsófia, Peisendörfer Gréta, Rácz Luca, Sárvári Kinga, Szabó Réka, Szőke Beatrix.

A megbeszélésen Kiss László a VSZSE elnöke elmondta, hogy a két csapat mivel a lányok életkora megengedi, a két edző megállapodása szerint segíthet „le" is és „föl" is. A cél mindenképen az, hogy minél több játék lehetőséghez jussanak a „kicsik" is. Elmondta továbbá, hogy az egyesület és a szakosztály vezetése tudja és számol azzal, hogy a most alakult csapat korösszetétele alapján a bajnokságban nagyon fiatalnak számít majd, ezért az elvárás is a csapattal szemben a lányok korához alkalmazkodik. Szántó Angéla elmondta, hogy augusztus második hetében napi két edzéssel kezdik a felkészülést. Sok sikert lányok!

BLS_2875

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb