Skip to main content

Jól szerepelt a junior kézilabda csapatunk Nagyatádon …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. augusztus 10. Péntek, 21:43

D2X_4269Hertelendy Kupa néven Női Junior Utánpótlás Kézilabda Tornát rendeztek ma Nagyatádon, a Városi Sportcsarnokban. A Marcali VSZSE most alakuló, a felkészülési időszak közepén járó nagyon fiatal csapata nagyszerű játékkal legyőzte a Budapesti Vasas SC csapatát 22-20 arányban. A második mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatától vereséget szenvedett 28-22 arányban. Csoport másodikként végeztünk és az „A" csoport másodikjával, a Mohács TE csapatával mérkőztünk a bronzéremért. Csapatunk megverte a Mohács TE csapatát 22-19 re és ezzel a torna bronzérmese lett!

A torna színvonalát jelzi, hogy a másik csoportban a házigazda mellett a Szombathelyi Haladás junior csapata mérkőzött. A döntőt a Dunaújváros és a Haladás SE játszotta. 23-23 volt a rendes játékidő végén. A versenykiírásnak megfelelően hétméteresekkel döntötték el a kupagyőztest. Nyert a Dunaújváros, második a Szombathely harmadik a Marcali! Gratulálok! Nagyszerű teljesítmény egy nagyon fiatal, alakuló csapatnak!

Balogh Bea nyilatkozata: „a csapat felkészülését nagyon jól szolgálta a mai torna. Jó csapatokkal játszottunk, és azt kell mondanom nagyon jó teljesítmények voltak. Védekezésben mondhatom, hogy kapusteljesítménnyel együtt időnként egészen jó teljesítményt nyújtottunk. Inkább a támadó játékunkban voltak hiányosságok. Akadozott egy kicsit a gépezet, hiányzik még az összeszokottság. Amikor a régi serdülő sor volt támadásban akkor jobban ment a labda, de amikor az idősebb csapattagokkal voltak együtt akkor azért látszott, hogy még nincs meg a kellő összhang. Keveset játszottak még együtt."

Holnap a felnőttek mérkőznek a II. DXN Kupáért, ugyancsak Nagyatádon. Résztvevő csapatok: a házigazda Rinyamenti KC., a Vasas, a Szombathely, a Mohács, a Haladás és a PEAC.

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb