Skip to main content

Készül a Marcali VSZSE serdülő kézilabda csapata ….

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. augusztus 28. Kedd, 17:42

SPR_0853A Magyar Kézilabda Szövetség kiírta az ifi és a junior kupát, a 2012/2013 –as szezonra. Szántó Angéla serdülő csapata az ifi kupában mérkőzik majd szeptember 13 –án a Mohács TE ellen. Tehát az első közös tétmeccsük egyből egy „nagy falat" lesz a lányoknak, és edzőjüknek. Ha már említést tettem a junior kupáról, Balogn Bea csapata ugyancsak a Mohács ellen mérkőzik szeptember 11-én. Mind a két mérkőzés Marcaliban lesz, és este 17:15 –kor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Ma délután végignéztem a serdülő csapat edzését. A csapat az alapozás fizikai felkészülési részének egy részén már túl van, és ma már a reggeli és a délutáni edzésen is a labdáé volt a főszerep. Ahogy Szántó Angéla fogalmazott: az elején vannak, még sok a tennivaló, sok a technikai hiba.

Én úgy tapasztaltam a csapat és edzője egymásra talált, egy pörgő, nagyon jó hangulatú, ugyanakkor fegyelmezett edzést láttam. Én azt gondolom hogy, egy nagyon jó kis csapat kezd kialakulni.

Az Országos Serdülő Bajnokság sorsolása már megvan. A „D" csoportba a következő csapatok kerültek: Kozármisleny SE, Marcali VSZSE, Mohácsi TE, Nagykanizsai Izzó SE, PTE-PEAC, Rinyamenti KC, Siófok KC, Szekszárdi FGKC, Tamási KC, Tolna KC. Nem könnyű csoport, és a leányaink is nagyon fiatalok! Meglátjuk majd az ellenfeleinket, és akkor majd kiderül, hogy milyen korosztályt képviselnek. A verseny kiírás szerint a bajnokságban a leányoknál 1997. január 1-jén vagy később született játékos szerepelhet. A csapatunk zöme 1999-2000 –es születésű.

Az OSB –ben az első mérkőzésük szeptember 22 –én lesz, a Nagykanizsa ellen.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb