Skip to main content

Fenyegetőzött, pedig börtönbe kellett volna vonulnia

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. augusztus 31. Péntek, 10:46

rendor_80Barcs Rendőrkapitányság

A Barcsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított zaklatás vétség gyanúja miatt az ellen a 48 éves, büntetett előéletű ladi férfi ellen, aki augusztus 27-én délután megjelent a helyi Polgármesteri Hivatalban, agresszív módon viselkedve átadott egy bevásárlási listát a polgármesternek azzal, hogy amennyiben az azon szereplő termékeket neki nem vásárolja meg, bántalmazni fogja. A helyi körzeti megbízott augusztus 28-án a férfit körözés miatt elfogta, majd őrizetbe vette, mivel a jogerősen kiszabott 1 év 10 hó börtön és a 2 év 4 hó fegyházbüntetésre önként nem vonult be.

Fonyód Rendőrkapitányság

Egy somogyvári nő feljelentést tett a Lengyeltóti Rendőrőrsön ismeretlen tettes ellen, aki augusztus 30-án hajnalban behatolt körbekerített ingatlanának udvarára és onnan eltulajdonított egy 10.000 Ft értékű kerékpárt. A meghallgatás során elmondott kerékpárt a járőrök felismerték, amint azzal egy somogyvámosi férfi közlekedett Lengyeltótiban, a Batthyány Lajos utcában. Az intézkedés alá vont férfi a helyszínen elismerte a lopás elkövetését, őt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás miatt indítottak eljárást.

Nagyatád Rendőrkapitányság

Augusztus 29-én éjszaka vonták intézkedés alá a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei a városban azt a két helybeli férfit, akik egy háztáji kocsit húztak rajta különböző fém tárgyakkal. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a tárgyakat a két személy egy nagyatádi áruház mögötti iparterületen található, kerítéssel körbehatárolt telephelyre bemászva tulajdonította el. A két személyt a helyszínen elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Siófok Rendőrkapitányság

Állampolgári bejelentés érkezett a Siófoki Rendőrkapitányság ügyeletére augusztus 30-án kora délután, miszerint két személy a Batthyány utcában kapukon nyitogatott be, majd a szabad strand felé vették az irányt. A személyleíráson kívül olyan információ is a rendőrség tudomására jutott, hogy a két férfinél van egy szatyor is, feltehetően bűncselekményből származó holmikkal. A járőrök a Fő utca és a Sziget utca kereszteződésében elfogtak és intézkedés alá vontak két siófoki férfit, akiket előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki a Siófok, Beszédes sétány elején, a szabad strandon elkövetett alkalmi lopással kapcsolatban. A két férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb