Skip to main content

„Itt a piros, hol a piros?”

Írta: police.hu
Megjelent: 2012. szeptember 03. Hétfő, 11:56

rendor_80Az Ausztria irányából haladó és román vendégmunkásokat szállító menetrend szerinti autóbusz tartott pihenőt tegnap kora reggel az M1 autópálya egyik benzinkúti parkolójában. A járat egyik leszálló utasát két, már a parkolóban időző honfitársa szólította meg, invitálva őt az „Itt a piros, hol a piros?" játékra.

A 34 éves nő vonakodott beszállni a játékba, erre a tőle pénzt kicsalni akaró addig lökdöste, rángatta a sértettet, míg a kezében lévő borítékból háromezer frankot kapott ki. Az asszony mikor észrevette pénze eltűnését, s ezt kellő vehemenciával szóvá is tette, a csaló az elvett pénz felét visszaadta, majd megpróbálta a felháborodott asszonyt testi kényszerrel az induló buszra feltenni.

Ekkor gördült be az autópályán szolgálatot teljesítő járőr a benzinkút parkolójába. Az asszonnyal dulakodó 35 éves román férfit a rendőrjárőr tiltott szerencsejáték szervezése miatt elfogta és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállította. Ellene nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt folyik a vizsgálat.

Társa még a járőrök megjelenése előtt a pénzzel elmenekült, őt keresi a rendőrség.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb