Skip to main content

Gödöllői késelés - Elfogatóparancsot adtak ki a gyanúsított rendőr ellen

Írta: mti
Megjelent: 2012. szeptember 19. Szerda, 16:09

mti_hirfelhasznalo_copyBudapest, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) - Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az ellen a hivatásos rendőr ellen, aki a gyanú szerint megkéselt és viperával többször megütött egy férfit szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást.

Szende Gyulának, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetőjének korábbi tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja, F. I. egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott - tette hozzá a nyomozó ügyészség vezetője.

Az MTI úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját, de egyelőre sem a lakásán, sem ismerőseinél, sem másutt nem találják, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, miközben zajlik a tanúk meghallgatása - fűzte hozzá a vezető ügyész.

Közlése szerint a könnyű sérüléseket szenvedett sértettet kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték, és már ki is hallgatták.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb