Skip to main content

Marcali VSZSE - Győri Audi ETO KC II. női kézilabda NBI/B 31-38 (15-16)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. szeptember 22. Szombat, 20:57

SPR_6815Némi szerencsével a félidőben döntetlennel megyünk öltözőbe a Győr ellen ma este a felnőtt kézilabda csapatunk mérkőzésén. Az elmúlt szezon bajnoka ellen – pontveszteség nélkül lettek az elsők, 800 gólt dobtak!- nagyszerűen helyt állt a csapatunk! A második félidő hatodik percében még vezettünk 20:19 arányban! Jó meccs volt és jó ideig a meglepetés eredmény benne volt a meccsben. Én csak gratulálni tudok a csapatnak!

Balogh Bea nyilatkozata:

Azt gondolom egy jó első félidőt játszottunk, kezdetektől arra ügyeltünk, hogy ne „őrültek módjára" rohanjunk, hanem tudatosan fékezzük, lassítsuk a játékot. Azt gondolom ez sikerült is. Egy nagyon jó kapus teljesítmény volt mögöttünk, ezért sikerült ez a szoros első félidő.

A második félidőben egy kicsit több pontatlanság volt a játékunkban, és hát sajnos ziccerek maradtak ki. Amikor elöl hibáztunk akkor ezek a gyors játékosok kegyetlenül büntették, vagy közvetlen indítással, vagy lerohanással. A végén váltottunk és megpróbáltuk a nyitott védekezést, ez egy kicsit meglepte őket és mi is tudtunk hozni a hátrányunkon.

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=10}2012-09-22-20-56{/gallery}

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=10}2012-09-22-20-57{/gallery}

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb