Skip to main content

Rendszám nélküli autókkal buktak le

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. szeptember 28. Péntek, 12:16

1rendorRendszám nélküli személygépkocsikat akart a MÉH telepre szállítani két lábodi férfi, majd a Nagyatádi Rendőrkapitányságon kötöttek ki és büntetőeljárás indult ellenük.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei vonták ellenőrzés alá a Lábod és Mike közötti útszakaszon szeptember 27-én délelőtt azt a tehergépkocsit, amelynek platóján két rendszám nélküli személygépkocsit szállítottak. A teherautóban utazó személyek a két szállított jármű eredetéről nem tudtak hitelt érdemlően elszámolni, ezért a rendőrök előállították őket a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.

Az intézkedés során lekérték a szállított Volvo, illetve Fiat típusú gépkocsik adatait, majd előbbiről megállapították, hogy érvényes műszakival, és biztosítással rendelkezik, nincs kivonva a forgalomból, annak rendszámtábláját ismeretlen tettesek eltávolították. A két, 26 és 29 éves lábodi férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A Fiattal kapcsolatban felmerült a hitelsértés gyanúja is, amit a nyomozók az eljárás keretében szintén vizsgálnak.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb