Skip to main content

Tájékoztatás a szombati siófoki rablással kapcsolatban

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2012. október 01. Hétfő, 11:02

1rendorA szeptember 29-én reggel Siófokon történt ékszerbolt-zálogház kirablásának ügyében indított nyomozással kapcsolatban a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adja.

Lakossági bejelentés alapján a rendőrök egy kiégett gépjárművet találtak Balatonszabadi külterületén. A gépkocsit lefoglaltuk, majd szakértői vizsgálatra küldtük, ezért jelenleg a járműről felvételeket nem lehet készíteni. A nyomozás adataiból arra lehet következtetni, hogy nagy valószínűség szerint ezzel a gépkocsival hajtottak el a bűnözők a rablás helyszínéről. A szakértői vizsgálat feladata többek között ennek tisztázása, a felgyújtásához használt anyag azonosítása.

A nyilvánosságra került videó felvétel alapján részletes személyleírást nem tudunk adni az elkövetőkről: az üzletből távozó három férfi átlagos testalkatú volt, egységesen kék színű ruházatot viseltek, egyikükön fekete színű mellény volt, arcukat valamennyien fekete sí maszkkal takarták el.

Az elkövetőket jelenleg is keressük, a rabláshoz használt eszközök eredetének megállapítása szintén a nyomozás tárgyát képezi.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb