Skip to main content

Elfogtuk a táti kettős emberölés gyanúsítottját

Írta: police.hu
Megjelent: 2012. október 19. Péntek, 12:23

1rendorAz Esztergomi Rendőrkapitányság szabadidős őrmestere fogta el 2012. október 19-én 07:30 óra körüli időben a táti kettős emberölés gyanúsítottját. A rendőr szolgálatból hazafelé tartva az esztergomi buszvégállomáson vette észre a 21 éves fiatalembert, aki az Esztergom- Dorog-Budapest útvonalon közlekedő menetrendszerinti buszra készült felszállni.

Berkes Péter őrmester ekkor odalépett hozzá és megkérte, hogy menjen vele az állampolgároktól távolabb. A kolléga bemutatkozott és közölte vele, hogy az Esztergomi Rendőrkapitányság járőre, majd parancsnokának is jelezte a történteket és közölte, hogy további intézkedések megtétele céljából szolgálatba helyezi magát.

A fiatalember nem tanúsított ellenállást, a rendőr felszólítására átadta iratait. Az őrmester ezt követően a férfi előállítása érdekében segítséget kért az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő állományától, akik a helyszínen elfogták a fiatalembert, aki nem tanúsított ellenállást a vele intézkedő rendőrökkel szemben.

A fiatalembert az esztergomi rendőrök átadták a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának. A gyanúsított kihallgatása jelenleg folyamatban van.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb