Skip to main content

Siófoki rezes banda rendőrkézen

Írta: SMRFK
Megjelent: 2012. november 11. Vasárnap, 11:07

1rendorA Siófoki Rendőrkapitányság 2012. június 21-én nyomozást rendelt el dolog elleni erőszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett, továbbá rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három siófoki férfi ellen.

2012. június 20-án az az információ jutott a rendőrség tudomására, hogy egy siófoki Zrt. tulajdonát képező bekerített ingatlanjaiban 2-3 napja mozgást észleltek, illetve a kerítés le van taposva. A rendőrök a helyszínen az ingatlan egyik épületében 3 férfit találtak.

Az ingatlanban több frissen vágott réz- és alumínium kábelt, illetve leszerelt réz csap telepeket, ajtókilincseket, rézhuzalokat, valamint adapteres fűkaszához használatos damil kötegeket találtak meg. A három férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. K. Ferenc, K. László és V. László gyanúsítottként lettek kihallgatva. Cselekményükkel közel 716.000.-Ft-os, a rongálással közel 686.00-Ft-os kárt okoztak.

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2012. októberében a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Siófoki Városi Ügyészségnek.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb