Skip to main content

Meghiúsult a lopási kísérlet

Írta: SMRFK
Megjelent: 2012. december 02. Vasárnap, 09:17

1rendorA Kaposvári Rendőrkapitányság Vádelőkészítő Osztálya lopás bűntett kísérlete és súlyos testi sértés előkészületének vétsége miatt folytatott eljárást B. János kaposvári lakos ellen.

A gyanúsított Kaposváron, a Somhegyen 2012. szeptember 19-én egy ingatlan kerítését megrongálva az ingatlanba jogtalanul behatolt. Onnan gépjármű alkatrészeket, valamint egy talicskát kísérelt meg eltulajdonítani, de eközben a sértett megzavarta.

A gyanúsított személy a tárgyakat hátrahagyva menekülni kezdett, de a sértett menekülés közben utolérte. Ekkor B. János egy kést vett elő, mellyel több alkalommal a sértett irányába szúrt, de nem találta el. A sértett egy léccel védekezett és kiütötte B. János kezéből a kést és visszatartotta a gyanúsítottat járőrök kiérkezéséig, akik elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A bűncselekménnyel veszélyeztetett érték 90.000.-Ft., a kerítésben bekövetkezett rongálási kár 10.000.-Ft. volt.

Az ügyet a Kaposvári Rendőrkapitányság 2012. november végén vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Városi Ügyészségnek.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb