Skip to main content

Késsel fenyegetőzött egy ittas férfi Kaposváron

Írta: SMRFK
Megjelent: 2012. december 26. Szerda, 10:14

1rendorA Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el december 25-én az esti órákban ismeretlen tettes ellen.

Egy kaposvári lakos tett bejelentést a fenti időpontban a rendőrségre, hogy Kaposváron az egyik utcában egy ismeretlen személy késsel fenyegetőzik. A fiatalember elmondta, hogy három hasonló korú barátjával az utcán beszélgettek, amikor hozzájuk lépett egy ismeretlen személy és hangosan elkezdett velük kiabálni. A kiabálást követően elővett az övéből egy kést, majd rászegezte egyik barátjukra. Ekkor a sértettek megijedtek és távoztak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Szolgálatának munkatársai a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves dombóvári férfit. A ruházatából előkerült az elkövetéshez használt körülbelül 20 cm pengehosszúságú konyhakés. Az elfogott személy a bilincselést követően a járdán elaludt és utána már nem is lehetett vele érdemlegesen kommunikálni. A helyszínre hívott mentők megállapították, hogy a férfi az alkoholtól került eszméletlen állapotba, ezért beszállították a Kaposi Mór Oktató Kórház Sürgősségi Ambulanciájára további vizsgálat céljából. Gyanúsítottkénti kihallgatására állapotától függően kerül majd sor.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb