Skip to main content

Változik a vonat menetrend szilveszterkor

Írta: privatbankar.hu
Megjelent: 2012. december 30. Vasárnap, 07:28

mav-startA szilveszteri és az újévi ünnepi forgalomban a vonatok december 30-án, vasárnap és december 31-én, hétfőn ünnepnapi, 2013. január 1-jén, kedden vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Január 2-án, szerdán már a megszokott munkanapi menetrend lesz érvényben - közölte a MÁV.

A MÁV közleményben felhívja a figyelmet, hogy a közforgalmú menetrendben és az internet keresőben a 30-36 közötti kódokkal megjelölt vonatok – az elmúlt évekhez hasonlóan – az ünnepi időszakban különböző napokon a csökkenő utazási igényeknek megfelelően nem közlekednek.

Jelentősen megnövekvő utasforgalomra számít a vasúttársaság a fővárosba, ezért mentesítő vonatok indulnak 2013. január 1-jén Nyíregyházáról Budapest-Nyugati pályaudvarra 15 óra 41 perckor, Győrből Budapest-Déli pályaudvarra 16 óra 47 perckor, Pécsről Budapest-Déli pályaudvarra 17 óra 22 perckor, Nagykanizsáról Budapest-Déli pályaudvarra 18 óra 36 perckor, amelyhez a Keszthelyről Balatonszentgyörgyre 19 óra 00 perckor induló vonat csatlakozik.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV javasolja az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlást.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb