Skip to main content

Jön a ciklon!

Írta: koponyeg.hu
Megjelent: 2013. január 12. Szombat, 03:38

koponyeg_telSzombat reggel zord hidegre ébredhetünk, hiszen többfelé -10 fok alá süllyedhet a hőmérséklet, sőt a havas tájakon -15 fok körüli fagy is lehet. Napközben változóan felhős lesz az ég, keleten több, nyugaton kevesebb napsütéssel. Északnyugaton kisebb havazás is előfordulhat.

Vasárnap fokozatosan beborul az ég, és délnyugat felől egyre többfelé kezdődik havazás, mely délen, délkeleten havas esőbe, fagyott esőbe, ónos esőbe válthat. Estétől rendkívül síkos útszakaszokra készüljünk!

Hétfő reggel tovább romlanak a közlekedés feltételei, hiszen északnyugaton kiterjedt havazás, máshol vegyes halmazállapotú csapadék, köztük ónos eső teheti csúszóssá az utakat. A délkeleti szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik, északnyugaton néhol hófúvások alakulhatnak ki. Napközben délen, délkeleten már eső várható. A csúcshőmérséklet északnyugaton -1, délkeleten +3 fok körül alakulhat.

Kedden és szerdán is maradhat a borongós idő, nagyjából a Szentgotthárd-Salgótarján vonaltól északnyugatra ismétlődő, kiadós havazás, a vonaltól délkeletre egyre inkább havas eső, eső valószínű.

Csütörtökre csökken a felhőzet, és lehűl a levegő, a hétvégére pedig újabb ciklon okozhat sokfelé csapadékos, havas időjárást.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb