Skip to main content

Frenetikus előadás után Gájer Bálint a Voice elődöntőjében!

Írta: Kuti Bettina
Megjelent: 2013. január 12. Szombat, 17:47

Immáron megvan a The Voice tehetségkutató legjobb nyolc énekese, ahol nagy örömünkre Bálintnak is helye van. Egyre kiélezettebb a verseny, így minden énekes igyekszik a legjobbat kihozni magából, és a legtökéletesebb produkciókat elővarázsolni a színpadra. A tegnapi napon is jobbnál jobb előadásokat láthattunk, de úgy gondolom, az est nagy sztárja, az óriási meglepetéssel érkező, nagyon színvonalas teljesítménnyel bíró Gájer Bálint volt.

baliiint

Ezúttal nem átdolgozott swinges dalt hallhattunk, hanem az eredeti változatban meghagyott James Bond film betétdalt, a Skyfall-t, mellyen a híres énekesnő Adele ért el hatalmas sikert. Drámai produkciójában nem voltak táncosok, csak egy lány sétált végig a színpadon, egyértelműen Bálint volt a főszereplő. Nagy kihívás volt az énekes számára, amit kiválóan oldott meg. Bálint mindig is megmosolyogtatta a nézőket, de most olyan érzéseket adott át, amiket csak nagyon kevés versenyző tud megtenni. Hátborzongató teljesítménye után a mesterek így vélekedtek:

„Miközben hallgattam, nem agyaltam azon, hogy mit fogok mondani... Három ember van, akinek jogosítványa van arra, hogy megnyerje, az egyik Te vagy."- nyilatkozta Mező Misi.

Caramel férfiasan bevallotta, hogy keze-lába remegett a produkció közben a dal súlyától. "Ebben benne volt az életed minden eddigi küzdelme, csalódásai"-jegyezte meg a mester, aki többek közt a világszínvonalról is szót ejtett.

Úgy gondolom, nem hiába mondták ki ezeket a mesterek. Ilyen elismerést kapni szakértőktől, fantasztikus érzés lehet.

A szavazás lezárása után, a mesterek közül utolsóként Caramelnek kellett döntenie. Berkes Olivér jutott tovább a nézői szavazatokkal, így szerintem a legnehezebb döntést neki kellett meghozni. Többször is elmondta, hogy nem tud dönteni, képtelen rá, de meg kellett hoznia a döntést. Amikor csendet kért, úgy fogalmazott, hogy azért jött a műsorba, hogy a minőséget képviselje, ami Bálintra jobban illett. Harmadszorra is megmentette a kieséstől, így Henderson Dávidnak kellett búcsúznia.

Bálintnak mindig is jól állt a swing, de azt nem lehet kimondani, hogy csak ez áll jól neki, és erre itt volt a példa. Ebben a balladában kitárta a nézőknek a szívét, és mindenki, akiből kiváltott bármilyen érzést, az szavazzon rá a következő adásban is, mert a szavazatoknak egyre több jelentősége van, és egyre nagyobb a tét! Hajrá Bálint!

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb