Skip to main content

Kézilabda előzetes …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. február 22. Péntek, 07:05

Holnap a Pilisvörösvár KSK női kézilabdásai lesznek Marcali vendégei. A Marcali VSZSE felnőtt és junior csapata játszik az NBI/B nyugati csoportjának 16. fordulójában, a bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló pilisvörösvári felnőtt, és a 14. helyezett junior ellen.

Marcali_VSZSE

Felnőtt csapatunk az elmúlt héten „csodát" művelt a Győr ellen idegenben (Győri Audi ETO KC II. - Marcali VSZSE: 27-32) reméljük, hazai pályán is megismétlik a szenzációs teljesítményt. Ehhez mi szurkolók is hozzátehetjük a magunkét! Jöjjenek minél többen és szurkoljunk a lányoknak! Hajrá Marcali! A mérkőzés a megszokott időben 17 órakor lesz.

De jöjjenek már előbb, hiszen a nagyszerűen menetelő junior csapatunk délután háromkor mérkőzik. A papírforma győzelmet ígér, de persze soha egyetlen mérkőzés sincs lejátszva előre. Balogh Bea a Győrben mutatott játékról felsőfokon beszélt, és nagyon dicsérte a lányokat, hiszen csak a végjátékban kaptak ki az abszolút esélyes győri junioroktól. Kell a két pont, mert ha a Haladás kikap a szinte hibátlan teljesítménnyel a második helyen álló Szentendrétől, akkor helyet cserélünk a tabellán és mi leszünk a hatodikak, ami elképesztően jó teljesítmény a juniorbajnokságban szerepelő „serdülő" csapatunktól! Hajrá Marcali!

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb