Skip to main content

A hét második fele télies lehet!

Írta: koponyeg.hu
Megjelent: 2013. március 11. Hétfő, 03:16

koponyeg_tavaszHétfőn nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, északon több órára is kisüt a nap. Ezzel szemben a déli, délkeleti tájakon még szórványosan várható eső, zápor. Tavaszi hőmérsékletű időre van kilátás.

Kedden eleinte kevés felhő lesz felettünk. Napközben borultságig növekszik a felhőzet, és délutántól többfelé lehet eső, zápor, egy-egy zivatar. 10 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szerdán átmenetileg csökken, majd újra megnövekszik a felhőzet. Reggel és este fordulhat elő csapadék. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz.

Csütörtökön komoly változás várható: sokfelé várható eső, melyet a bezúduló hideg levegő hatására egyre többfelé hózápor válthat fel. Többfelé viharossá fokozódik az északi szél.

Pénteken, március 15-én, nemzeti ünnepünkön az erős, többfelé viharos (sőt néhol erősen viharos) szél hatására lassan felszakadozik a felhőzet, és már csak elszórtan fordul elő hózápor. Drasztikusan visszaeshet a hőmérséklet, délután is mindössze +1 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton még fagyos, télies idő lehet, vasárnaptól aztán határozott felmelegedés kezdődhet..

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb