Skip to main content

M1, M7 – folyamatosan javul a helyzet (ORFK)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. március 15. Péntek, 03:56

1rendorAz M1 autópályán a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - Győr irányába a 63 – 82 kilométerszelvények között lévő torlódás kivételével - nincs elakadt jármű. A jelzett útszakaszon rekedt járművek mentése folyamatosan zajlik.

Az M7 autópálya Budapest felé vezető szakaszán a 90 – 98 kilométerszelvények között korábban elakadt járművek jelenleg lassan, de folyamatosan haladnak, az autópályáról a 7-es főútra terelik őket.

Az M7 autópálya Budapest felé vezető szakasz 165 kilométerszelvényében elakadt három tehergépkocsi műszaki mentése rövidesen befejeződik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, további elakadt járműről a rendőrségnek nincs tudomása.

Hazánk többi autópályáján a rendkívüli időjárás jelentősebb fennakadást ez idáig nem okozott.

ORFK Kommunikációs Szolgálat

Friss hírek az M1 autópálya győri szakaszáról

2013.03.15. péntek 02:21

A Katasztrófavédelem munkatársainak tájékoztatása szerint a Győr felé vezető 99 km szelvénynél elakadt kamion műszaki mentése befejeződött, a forgalom egy pályán lassan elindult. Az ütemes haladást nagymértékben lassítják az időközben a veszteglő személygépjárművek előtt és mellett kialakult hótorlaszok, illetve a tükörjég, amely az autópálya útburkolatát borítja.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb