Skip to main content

Anya és gyermeke az árokban

Írta: SMRFK Sajtószolgálat
Megjelent: 2013. április 02. Kedd, 12:25

1rendorA Siófoki Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés április 1-jén az esti órákban, hogy Kötcse településen - lakott terület tábla kezdeténél - egy nő és egy gyermek az árokban fekszik és a bejelentő szerint, elütötték őket.

A helyszínre érkező rendőr azt tapasztalta, hogy a jelzőtáblától körülbelül 15 méterre az útpadkán egy hölgy, valamint egy kislány összekuporodva fekszik a földön. A hölgyet próbálta szóra bírni, aki egyetlen egy kérdésre sem tudott válaszolni, leheletén alkoholszag érződött.

Azonnal értesítették az Országos Mentőszolgálat munkatársait, akik a helyszínen megkezdték a hölgy és a gyermek ellátást, vizsgálatát.

Az anyán és gyermekén semmiféle külsérelmi nyom, sérülés nem volt, csak az édesanya volt ittas oly mértékben, hogy még kommunikálni sem lehetett vele, a feltett kérdésekre nem tudott válaszolni.

A helyszínen megjelent a nő férje is, aki elmondta, felesége a nap folyamán alkoholt fogyasztott, de nem tudja mit és mennyit, mivel ő nem tartózkodott otthon.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a nőt kórházba szállították, a kislányt, pedig édesapja hazavitte.

A kórházban az édesanyával később már lehetett kommunikálni, aki elmondta, hogy nem ütötték el őket. Nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott el, azért feküdt az árokban, mert nem bírt menni.

A Siófoki Rendőrkapitányság haladéktalanul értesítette a Gyermekjóléti Szolgálatot a történtekről, valamint eljárást indított az édesanyával szemben.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb