Skip to main content

Győzött mind a két kézilabda csapatunk!

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. április 07. Vasárnap, 18:23

kezilabda-90Ma Győrben folytatódott az NBI/B –s női kézilabda bajnokság a Marcali VSZSE a VKL SE Győr ellen mérkőzött. A juniorok az első mérkőzésen 39-35 arányban nyertek, a felnőtt csapat 40-32 arányban győzött!!! Képek is lesznek holnap reggelre! Gratulálok!

Időrendben a junior játszott először szokás szerint.

VKL SE Győr - Marcali VSZSE junior: 35-39 (11-27)

Balogh Bea nyilatkozata a junior mérkőzésről:

A vendéglátónk ellen győztünk otthon, ezért úgy jöttünk, hogy mindenképen reális esélyünk volt a győzelemre. Ez sikerült is. Az első félidőben már tetemes előnyre tettünk szert 11-27 lett a félidei eredmény. Úgy gondolom, hogy ügyesen játszottunk támadásban és védekezésben is. Ez a 11 kapott gól mindenképpen önmagáért beszél. Tehát jól működött a csapat.

A második félidőben egy picit elbizonytalanodtunk, és kevésbé volt eredményes a támadó játékunk, és a védekezésben is több hibát vétettünk, több gólt kaptunk. Így lett a vége 35-39. Az első félidei tetemes előnynek köszönhető, hogy a végére megtudott maradni a különbség.

A második félidő az jóval gyengébb volt. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy mindenképpen dicséret illeti a lányokat. Küzdöttek a végsőki. A végjátékban kiemelkedőt mutatott a Kata, (Bárczi Kata) nagyon fontos gólokat lőtt. Az Eszti (Szabó Eszter) egész mérkőzésen kiválóan védekezett, és hát a Bogi (Hanusz Boglárka) az első félidőben lőtt hét gólt, a második félidőben már nem játszattam. (Pihent a felnőttre)

VKL SE Győr - Marcali VSZSE felnőtt: 32-40 (15-16)

Balogh Bea nyilatkozata a felnőtt mérkőzésről:

Mi voltunk a mérkőzés előtt az esélyesek, a tabella szerint és az itthon elért eredmény alapján is. Az egész mérkőzésre az volt a jellemző – belülről és kívülről is - , hogy éreztük, ha eltudunk menni 2-3 góllal akkor onnantól, megvan a mérkőzés. A negyven lőtt gól az rengeteg, és még helyzeteket is kihagytunk. Azt gondolom, hogy ez önbizalmat kell, hogy adjon a továbbiakban. A Bogi (Hanusz Boglárka) itt is hét gólt dobott, a Berni (Tanai Bernadett) ötöt, a Pirike (Balogh Piroska) hetet, a Major Andi hetet, a Dudi (Gácser Klaudia) ötöt, (Balogh Bea hatot)

Gratulálok mind a két csapatnak! Holnap reggel lesznek képek, és a tabella is meglesz addigra remélem!

{module [99]}
Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb