Skip to main content

Szabálysértések sorozata

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2013. május 12. Vasárnap, 18:40

1rendor

A Marcali Rendőrkapitányság 2013. május 10-én eljárást indított egy 21 éves keszthelyi férfi ellen, aki az említett napon 21 óra 45 perckor egy motorkerékpárral bukósisak nélkül közlekedett a balatonberényi Ady Endre utcában, majd az innen tovább vezető földes úton. A motoros egy jobbra ívelő kanyarban elesett.

 

Az egyenruhások a férfit igazoltatták, mely során kiderült, hogy a motorkerékpár vezetéséhez szükséges "A" kategóriájú vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a motorkerékpár hatósági jelzéssel nem volt felszerelve, magyarországi nyilvántartásban nem szerepelt, felelősségbiztosítást nem kötöttek rá, továbbá visszapillantó tükrökkel sem rendelkezett. A jármű vezetője közlekedése során bukósisakot nem viselt.

A keszthelyi férfi ellen, engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése, érvénytelen hatósági engedély vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértés elkövetése, valamint közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés többszöri elkövetése miatt indított eljárást a Marcali Rendőrkapitányság.

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb