Skip to main content

Rendőrségi hírek Somogy megyéből

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2013. június 04. Kedd, 11:42

Súlyosan bántalmazta

1rendorA Kaposvári Rendőrkapitányság Nagybajom Rendőrőrs 2013. június 3-án súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indított T. István 24 éves nagybajomi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján T. István egy nagybajomi vendéglátó egységben, az esti órákban előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazta vitapartnerét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök T. Istvánt előállították a Nagybajom Rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki.

Pozitív hozzáállások

A fonyódi járőrök 2013. június 3-án reggel Balatonbogláron ellenőrzés alá vontak egy járművezetőt. A személlyel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A férfi az igazoltatás során elmondta, a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A járőrök az 54 éves szőlősgyöröki férfit mintavételre előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd közigazgatási bírságot szabtak ki.

Siófok belterületén, június 3-án délelőtt pedig a siófoki rendőrök állítottak meg egy kerékpárral közlekedő férfit, akinél az alkoholszonda szintén pozitív értéket jelzett. Az 54 éves helyi lakost mintavételre előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra és ellene közigazgatási eljárást indítottak.

Fennakadt a rostán

A Fonyód Autópálya Alosztály járőrei 2013. június 3-án délelőtt az M7-es autópálya egyik parkolójában intézkedés alá vonták Cs. János 48 éves budapesti lakost. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs volt kiadva, ezért előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

Jogosítvány nélkül rács mögé vezetett az út

A Marcali Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást 2013. június 3-án B. Sándor ellen.

A rendőrök a reggeli órákban a Vése és Inke közötti útszakaszon igazoltattak egy 37 éves inkei lakost, aki egy segéd-motorkerékpárral közlekedett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfinak nincs vezetői engedélye, ráadásul a Nagyatádi Rendőrkapitányság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a személyt előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb