Skip to main content

Több százan keresik az eltűnt tárnoki fiút

Írta: mti
Megjelent: 2013. június 16. Vasárnap, 16:59

20131506194449Tárnok, 2013. június 16., vasárnap (MTI) - Nagy erőkkel keresik azt a 13 éves tárnoki fiút, aki péntek reggel a helyi általános iskolából távozva eltűnt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az eltűnt Vidák Kálmán mielőbbi megtalálása érdekében kutyás speciális mentők, rendőrök, polgárőrök és civilek fésülik át jelenleg is a környéket, eddig azonban nem találták meg a gyermeket.

Az ügy részleteit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség - mondta. A police.hu szombati felhívása szerint a fiú péntek reggel 9 óra körül kiszaladt a tárnoki Iskola utcában lévő II. Rákóczi Ferenc általános iskolából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A fiú 150 cm magas, vékony testalkatú, rövid világos barna hajú, gyors beszédű. Eltűnésekor kék hosszú farmernadrágot és pirosas stoplis cipőt, valamint világoszöld hosszú ujjú, elöl "focista" mintás pólót viselt - olvasható egyebek mellett a rendőrség honlapján. A tárnoki hírportál vasárnap azt írta, reggeltől a segítőkkel együtt több mint kétszázan csatárláncban keresik az eltűnt gyermeket - rendőrök, tűzoltók, polgárőrök, önkéntesek.

20131506194449

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb