Skip to main content

Markáns lehűlés kezdődik...

Írta: kopenyeg.hu
Megjelent: 2013. június 24. Hétfő, 03:46

koponyeg_nyarHétfőn a kezdeti napos időt erős felhősödés követi, eleinte elszórtan számíthatunk záporokra, keleten zivatarokra, majd estétől nyugat felől egyre többfelé várható eső. Az északnyugati szél erős, néhol viharos lesz. A csúcshőmérséklet északnyugaton már csak 20 fok alatt, keleten még 30 fok körül alakulhat. Jelentős lehűlés kezdődik.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Az északnyugati szél továbbra is erős lesz, mellyel tovább folytatódhat a hűvösebb levegő bezúdulása, így szerte az országban megszűnik a kánikula, sőt a tartósan csapadékos tájakon őszies, 15-20 fokos maximumokra készülhetünk.

 

Szerdán nem lesz lényeges változás időjárásunkban, erősen felhős, csapadékos, szeles időe van kilátás. Főképp a nap első felében lehet - akár tartós - eső. Szinte mindenütt 20 fok alatt maradhat a maximum-érték.

Csütörtökön és pénteken változóan felhős idő valószínű, már csak elszórtan alakulhatnak ki záporok. A hőmérséklet pedig napról-napra emelkedhet...

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb