KÖZELBEN

DSCN0007 Kicsi

Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg Kéthelyen a borkorcsolyasütő-versenyt a szüreti mulatság keretében a Művelődési Ház és a Kéthelyért Egyesület szervezésében. Az idei verseny jellemzői: fiatalodott a mezőny, egészen fiatal versenyzők is részt vettek, akik ráadásul az erősebbik nem képviselői.

 

 

Ezek után már nem furcsa, hogy a díjakat is a fiúk vitték el. Lakatos Dominiké lett mindkét (édes és sós) fődíj. A másik érdekesség, hogy az édes tészták száma jóval meghaladta a sósakét. A különdíjat is édes tészta készítője, Lengyel Patrik érdemelte ki. Minden versenyző kapott jutalmat, amely gyümölcs- és zöldségvásárláshoz készült újrahasználható zacskó-csomag, a díjak pedig helyi termékek voltak.

 

A galériához kattintson a képre!

 

Olvassa a Marcali Portált Facebookon is!

Keresés a tartalomban...

Elérhetőségek

Levélcím: Marcali Portál

8700 Marcali Orgona u. 1-3 "A" lh. fsz. 2
NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889
Alapítás éve: 2000.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reklámmal kapcsolatban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cookie-k használata a weboldalon

Küldjön nekünk Ön is híreket!
Történt olyan esemény vagy hír a térségében ami nincs fent a Marcali Portálon, esetleg hallott, látott, fényképezett, valami érdekeset és Ön szerint fent lenne a helye hírportálon?
Küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


Megjelenés: Szerkesztőségünk fenntartja a jogot, hogy a részére elküldött híreket - a tartalom csorbítása nélkül - a megjelentethetőség érdekében módosítsa, szerkessze. A megjelenésre vonatkozóan garanciát nem vállalunk - azaz nem mindegyik, részünkre elküldött hír jelenik meg szükségszerűen a marcaliportal.hu-n.

A marcaliportal.hu sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.