Skip to main content

eTanácsadóknak tartott tréninget a NIIFI Balatonberényben

Írta: Berencsi-Eke Csilla
Megjelent: 2014. március 26. Szerda, 02:34

CIMG0024

Az eTanácsadók szakmai tudásának fejlesztését, az eMagyarország pontok segítését, szolgáltatásainak bővítését, és nem utolsó sorban a digitális írástudás népszerűsítését tűzte ki célul az a regionális Workshop sorozat, amelyet a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) eMagyarország Centruma indított útjára 2014 februárjában, és amelynek immár 4. állomása volt Balatonberényben.

A helyszínen, a Balatonberényi Művelődési Ház, Közösségi- és Iskolai Könyvtárban először Berencsi-Eke Csilla köszöntötte a résztvevőket a NIIFI részéről, majd Soltész Anikó tréner előadásai tették színessé és izgalmassá a napot.

A rendezvényen olyan kommunikációs technikák kerültek bemutatásra, amelyeket alkalmazva az eTanácsadók munkája hatékonyabbá válhat. Elhangzottak olyan különböző kommunikációs stratégiák és gyakorlati tanácsok is, amelyek a különböző célcsoportok (pl. pályakezdő fiatalok, munkanélküliek, helyi vállalkozások vezetői, vagy aktív életet élő idősek) megszólításához a leghatékonyabban alkalmazhatók.

A rendezvény zárásaként a résztvevők elégedettségmérő kérdőíveket töltöttek ki, melyek célja, hogy a szakmai teendőket az eTanácsadók igényeinek, meglátásainak figyelembe vételével tudja kialakítani az eMagyarország Centrum.

{besps}2014/2014-03-26-02-32-49{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb