Skip to main content

Nemzeti Összetartozás Napi ünnepi műsor a Marcali Múzeumban

Írta: Samuné Bogyó Hajnalka
Megjelent: 2015. június 05. Péntek, 11:19
Június 4-én zenés irodalmi összeállítással ünnepeltek azok, akik a moziteremben helyet foglaltak. A műsorban a magyar kulturális kincsekből olyan válogatást láthattak, amelyeknek elemeit a diákok, s pedagógusaik a tanév során egy-egy kiemelkedő eseményre, vagy versenyre választottak ki; s azokkal a megyei és országos versenyeken méltán elismerésben részesültek. 
A Noszlopy G. Alapfokú Művészeti Iskola, a Mikszáth Utcai Iskola és a Berzsenyi D. Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium legtehetségesebb diákjai voltak az est szereplői. József Attila, Szabó Lőrinc, Petőfi Sándor, Varró Dániel költeményei, néptánc és színpadi jelenet színesítette a programot. 
 
Bemutatkoztak: Orsós Beatrix, Pántics Luca, valamint Nagy Kitti és Kozma Krisztián gimnazisták; Nagy Csenge és Beke Marcell a Mikszáth iskolából és Takács Gábor Bence és a Kis-Lippentős néptánccsoport a Noszlopy iskolából.
A diákok felkészítő tanárai Borosné Gyarmati Cecília, Horváthné Csoszó Gyöngyi, Stamler Edit, valamint Takács Gábor és Takács Gáborné voltak. 
 
Köszönjük a nebulóknak és pedagógusaiknak, hogy ünnepi műsorunkban együttműködő partnereink voltak!
 
Fotók: Ilácsa József
 
{besps}2015/2015-06-05-11-13-38{/besps}
 
Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.
Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb