Skip to main content

Országos elődöntőben!

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2012. január 29. Vasárnap, 20:07

SPR_8973Ma Csurgón jártak az U14 korosztályú leányaink az ERIMA Országos Kézilabda Gyermekbajnokság régiós döntőjén. Csak az örök „mumus" Mohácstól kaptunk ki és a második helyet megszerezve bejutottunk az Országos elődöntőbe. (Zárójelben jegyzem meg nagyon itt lenne az ideje annak, hogy végre hazai pályán rendezhessük meg az Országos Elődöntőt kedves illetékesek a Szövetségben!)

Visszatérve a nap eseményeihez, egyenletes jó játékkal teljesen megérdemelten jutottunk tovább. A döntőben az általam látott Mohács elleni meccsek közül, most voltunk a legközelebb ahhoz, hogy nyerni tudjunk ellenük. A „ha ... val" kezdődő mondatok nem érvényesek tudom ... de ha nem sérül meg a Kata, és mindenki egészséges, ha nem hagyunk ki három 7 méterest ... ha na de mindegy tovább jutottunk, és ez a fontos! Gratulálok a csapatnak és edzőjének Balogh Beának!

Eredmények: Eötvös József DSE, Csurgó–IZZÓ SE Nagykanizsa: 25-4 (14-3), Marcali VSZSE–GÓ-NA SZKKE Lenti: 20-14 (13-7), Mohácsi TE– ZZÓ SE Nagykanizsa: 30-2 (16-1), Pécsi Sportiskola-PSN Zrt.–Marcali VSZSE: 8-22 (0-15), Eötvös József DSE, Csurgó–Mohácsi TE: 10-21 ( 6-12), Pécsi Sportiskola-PSN Zrt.–GÓ-NA SZKKE Lenti: 17-13 (9-7),

5. helyért: Lenti-Nagykanizsa: 22-6 ( 11-3)

Elődöntők: Marcali- Csurgó: 23-7 (13-3) Mohács-Pécs: 19-12 (10-4)

3. helyért: Csurgó – Pécs: 14-19 (9-7)

1. helyért. Marcali-Mohács 13-17 (7-9)

Balogh Bea nyilatkozata.: „ Másodikként sikerült továbbjutnunk. Négy meccset játszottunk. Az első mérkőzés az egyik leggyengébb csapat ellen, bemelegítésnek jó volt. A következő két mérkőzésen, tényleg nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. A Bárczi Kata sajnos kisebb sérülést szenvedett, az utolsó döntő mérkőzésen nem hagytam, hogy játsszon. A Mohács ellen szerintem tisztességesen helyt álltunk – az elmúlt évben a Győrt legyőzve ők nyerték a bajnokságot! ( a szerk. megjegyzése) – több ziccer kimaradt, és azt gondolom ennek köszönhető a második helyünk. Összességében nagyot küzdöttünk, ezért mindenki dicséretet érdemel!"

(a galéria kis képekre kattintva érhető el)

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb